NIJE MOGAO LEPŠE NI DA ZAMISLI: Jović debituje protiv kluba koga je Zvezda pobedila na putu do evropske titule!
Luka Jović, Foto: EPA/David Hecker

BOLJE NIJE MOGLO

NIJE MOGAO LEPŠE NI DA ZAMISLI: Jović debituje protiv kluba koga je Zvezda pobedila na putu do evropske titule!

Ostalo je još samo da obavi lekarske preglede i da pozira novinarima na predstavljanju

Objavljeno:

Već je ozvaničeno da je Luka Jović novi napadač Real Madrida.

Ostalo je još samo da obavi lekarske preglede i da pozira novinarima na predstavljanju. Postoje dve varijante kada će se to desiti. Prva je 12. juna odmah posle utakmice U21 reprezentacije sa Litvanijom na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Da bi se ovaj scenario ostvario potrebna je dozvola Gorana Đorovića, jer je Jović insistirao da otputuje sa Orlićima na takmičenej, a Kraljevski klub mu je izašao u susret.

Druga je da zvanična promocija na stadionu "Santjago Bernabeu" bude odložena posle Evropskog prvenstva kada će navijači u Srbiji najkasnije moći da vide srpskog napadača u slavnom belom dresu. Trener Madriđana Zinedin Zidan je prvu prozivku zakazao za 8. jul. Prema planu i programu, Jović bi debitanstsku utakmicu za Real mogao da odigra već 21. jula kada je zakazan prvi kontrolni meč i to protiv rivala kakav se samo poželeti može. Reč je o timu koji je takođe bio kandidat za potpis Luke Jovića, Bajernu iz Minhena.

Utakmica će biti odigrana u Hjustonu u sklopu Internacionalnog kupa šampiona. Tri dana kasnije Real Madrid će se sastati sa Arsenalom u Merilendu, a 27. jula sledi duel sa Atletikom u Nju Džersiju. Zatim je na programu Audi kup u Nemačkoj i okršaj sa Totenhemom 30. jula u Minhenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.