TADIĆ I MITROVIĆ IMAJU PLAN ZA UKRAJINU: Neće biti lako, ali nama su bodovi potrebni!
Fudbalski reprezentativci Srbije, Foto: Starsport©

nastavljaju se kvalifikacije

TADIĆ I MITROVIĆ IMAJU PLAN ZA UKRAJINU: Neće biti lako, ali nama su bodovi potrebni!

Srbija će igrati sa Litvanijom pred praznim tribinama, a Mitrović je rekao da će ekipa biti 100 odsto koncentrisana iako je uvek lakše igrati pred svojim navijačima

Objavljeno: 16:12h

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović rekli su da bi bili zadovoljni i remijem sa Ukrajinom, ali da ipak žele pobedu u Lavovu.

- Najbitnije je da ne izgubiš, ali svaku utakmicu pokušavamo da idemo na pobedu. Ući ćemo u utakmicu sigurno da pobedimo, ali je veoma bitno da ne gubiš bodove protiv direktnih konkurenata u borbi za prva dva mesta. Videćemo kako će se odvijati - rekao je Tadić novinarima u Staroj Pazovi.

Reprezentacija Srbije će prvo gostovati Ukrajini, a potom dočekati Litvaniju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Srpski tim nema pobedu protiv Ukrajine u pet utakmica. Sve su igrane u gostima. - Ne znam šta je u pitanju, ali nadam se da ćemo uspeti to da promenimo. To treba još više da nas motiviše, da budemo još obazriviji da bismo došli do dobrog rezultata - rekao je Tadić.

Dušan Tadić slavi gol protiv Portugala
Dušan Tadić slavi gol protiv Portugala foto: EPA/Mario Cruz

Pohvalno je govorio o narednom rivalu kog sa klupe predvodi selektor Andrej Ševčenko.

- Dobra su reprezentacija, organizovani su, dobri individualno i mogu da budu veoma nezgodni. Isto tako i mi imamo dobre igrače u dobrim formama. Nadam se da ćemo doći do željenog rezultata, iako neće biti nimalo lako. Bodovi bi nam bili veoma bitni - naveo je fudbaler holandskog Ajaksa.

Aleksandar Mitrović je rekao da će Srbija probati da pobedi Ukrajinu.

- Probaćemo da osvojimo tri boda, ali remi u gostima sa jednim od konkurenata za prva dva mesta nije loša opcija, to nije loš rezultat. Ali, probaćemo da dobijemo. Oni su u prednosti, igraju na domaćem terenu. Neće biti lako, ali imamo dobru ekipu i igrače i idemo tamo ostvarimo dobar, pozitivan rezultat za nas. Biće teško, ali verujemo u sebe - rekao je Mitrović.

Mitrović na meču protiv Litvanije u Ligi nacija
Mitrović na meču protiv Litvanije u Ligi nacija foto: Starsport©

Mitrović je naveo da prija to što Srbija nije poražena osam vezanih utakmica.

- Imamo iza sebe dobre rezultate i trudićemo se da nastavimo taj niz. U formi smo, sve uigraniji i sve je bolje i bolje. Najbitnije je da posle dobrog početka kvalifikacija nastavimo tim putem - izjavio je Mitrović.

Srbija će igrati sa Litvanijom pred praznim tribinama, a Mitrović je rekao da će ekipa biti 100 odsto koncentrisana iako je uvek lakše igrati pred svojim navijačima.

Tadić je dodao da ne voli da igra pred praznim tribinama, uz sećanje na duel sa Danskom i reči: "bilo je ružno".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.