Ćurčić odgovorio Tadiću i Gudelju: Ne osećam potrebu da se pravdam bilo kome!

Sukob se produbljuje

Ćurčić odgovorio Tadiću i Gudelju: Ne osećam potrebu da se pravdam bilo kome!

Selektor Srbije je izjavio da mu je čudan momenat u kome su dvojica igrača odlučili da istupe u javnosti
Objavljeno: 12:57h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je iznenađen izjavom Dušana Tadića da ne nastupa za nacionalnu selekciju dok on ne ode s te funkcije. Tadićeva reprezentativna karijera je gotova, bar dok je Milošević direktor! (FOTO) Šta uradi, Ćurčiću: Još jedan igrač neće da nastupa za Srbiju dok je on selektor! (FOTO) - Veoma sam iznenađen. Reprezentacija Srbije je iznad Ćurčića i Tadića. Iznenadilo me je vreme kada se odlučio da kaže sve to - rekao je Ćurčić novinarima pred polazak na prijateljsku utakmicu protiv Poljske, a prenosi portal Mondo.

Kuku, Radovane: Tadić rekao zbogom reprezentaciji zbog Ćurčića! (FOTO) - Mi smo posle utakmice sa Češkom doneli odluke za koje smo znali da će biti bolne. Odlučili smo se za ove igrače i potpuno stojim iza svojih odluka. Ljutih je bilo i biće - dodao je on. Fudbaler Sautemptona izjavio je u ponedeljak da neće nastupati za nacionalni tim dokle god je selektor Radovan Ćurčić.
Dado Đilas
- Mi ne želimo trenutno da se bavimo tim stvarima, jer nas očekuju važne utakmice. Kada budem mislio da je pravo vreme daću odgovore na ono što je izrečeno u raznim medijima. Ubeđen sam da će igrači koji istrče na teren dati sve od sebe. Mogu da izgube, ali će pružiti sve što mogu za Srbiju - rekao je Ćurčić. On je dodao da želi što pre da okonča priče o otkazu pojedinih fudbalera, jer su, kako je ocenio to "sporedne stvari".
- Verujte, nemamo vremena za to i ta izjava ne sme da nas poremeti i da bude iznad utakmice. Ne osećam potrebu da se pravdam igračima koji nisu na spisku, bilo kome. Svako stoji iza svojih reči i odluka, tako i ja - kazao je Ćurčić. U utorak je svoju odluku da ne nastupa za reprezentaciju Srbije dok je Radovan Ćurčić selektor saopštio i Nemanja Gudelj, a prema pisanju beogradskih medija i Duško Tošić je doneo istu odluku. Srbija će u sredu u Poznanju od 20.45 sastati s Poljskom u prijateljskoj utakmici, a šest dana kasnije izabranike Radovana Ćurčića očekuje meč s Estonijom. (Espreso.co.rs / Izvor: Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.