Šta uradi, Ćurčiću: Još jedan igrač neće da nastupa za Srbiju dok je on selektor! (FOTO)

TADIĆ DOBIO SAVEZNIKA

Šta uradi, Ćurčiću: Još jedan igrač neće da nastupa za Srbiju dok je on selektor! (FOTO)

Malo po malo, klupko se odmotava, a izgleda da je sve više fudbalera koji ne žele da igraju pod "palicom" aktuelnog stratega "Orlova"
Objavljeno: 09:13h
Dušan Tadić je dobio "saveznika", jer još jedan jako bitan fudbaler reprezentaciju Srbije!
Tadićeva reprezentativna karijera je gotova, bar dok je Milošević direktor! (FOTO) Igrač Ajaksa Nemanja Gudelj obavestio je Fudbalski savez Srbije
Radovan Ćurčić selektor A tima. Kuku, Radovane: Tadić rekao zbogom reprezentaciji zbog Ćurčića! (FOTO)
Uz Tadića i Duška Tošića, Gudelj je takođe izostavljen sa spiska
- Igraju političke igre, ali ne i sa mnom. Neko sam ko nikada ne kuka, obično prihvatam sve odluke selektora, ali jednostavno više nisam za to. Igrači koji u svojim klubovima sede na klupi, u reprezentaciji imaju mesto u startnih 11 - istakao je vezista "kopljanika" za holandski "Telegraf".
Uz to, naveo je da pojedinci dolaze u selekciju i treniraju iz zabave, dok on uvek daje 300 posto od sebe. Ali izgleda da Ćurčiću nije bitno da li treniraš dobro ili ne - rekao je Gudelj.
Za kraj istakao je važnost igranja za reprezentaciju i nadu da će zaigrati - Igranje za moju zemlju je najveća čast. Ako Ćurčić dobije otkaz ili se sam povuče, vratiću se. U stvari, nadam se da ću igrati još mnogo mečeva za Srbiju - naveo je fudbaler koji je za našu reprezentaciju odigrao 25 utakmica i upisao 3 gola.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.