KATAI RAZGALIO DELIJE: Povratak u Zvezdu je uvek opcija!
Aleksandar Katai, bivši kapiten Crvene zvezde, Foto: Saša Pavlić Koky

nije nemoguće

KATAI RAZGALIO DELIJE: Povratak u Zvezdu je uvek opcija!

Katai je povratak u nacionalni tim zaslužio sjajnim partijama u MLS ligi. Virtuoz iz Srbobrana je naglasio da je trener Veljko Paunović najzaslužniji za njegov fudbalski preporod i uopšte odlazak u SAD

Objavljeno:

Aleksandar Katai ponovo je zadužio dres reprezentacije Srbije.

Fudbaler Čikago Fajera je govorio o svom povratku i šansama „orlova“ da se nađu na Evropskom prvenstvu 2020. godine.

– Da se ne lažemo, nisam očekivao! Znate i sami da tri godine nisam bio pozvan za reprezentaciju. Naravno, uvek je postojala nada da bih mogao opet da zaigram naš tim, ali…Mislim da imamo dobre šanse da se plasiramo na EURO. Ekipa je sjajna i to treba da se realizuje. Ova sezona je bila fantastična za mnoge. Pogledajte kako su igrali Jović, Tadić, Kostić, Gaćinović… Svi su bili neverovatni. Na krilima odličnih njihovih odličnih sezona trebalo bi izboriti plasman na Evropsko prvenstvo, rekao je Katai za „Sport klub“.

Aleksandar Katai, fudbaler Čikaga
Aleksandar Katai, fudbaler Čikaga foto: AP

Katai je povratak u nacionalni tim zaslužio sjajnim partijama u MLS ligi. Virtuoz iz Srbobrana je naglasio da je trener Veljko Paunović najzaslužniji za njegov fudbalski preporod i uopšte odlazak u SAD.

– Mogu slobodno reći da sam zbog njega i došao. Da je neki drugi trener bio u pitanju, nisam siguran da bih prihvatio ponudu. Veljko mi je u startu objasnio sve, šta očekuje od mene, gde me vidi, kakvu će mi ulogu dodeliti. Bilo mi je lakše zbog toga. Znao sam da ima poverenje u mene, da neće da me “skloni” tek tako ako odigram nekoliko mečeva lošije.

Večita tema je i Crvena zvezda. Katai je istakao da postoji mogućnost da se jednoga dana vrati u tabor beogradskih crveno-belih.

– Ne mogu ja da odem na Marakanu i kažem ‘e, ljudi, vratio sam se!’. Treba da postoji interesovanje Crvene zvezde… Ne želim da obećavam ništa, videćemo kako će karijera dalje teći, ali za mene je povratak uvek jedna od opcija, dodao je Aleksandar Katai.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.