PARTIZAN DOBIO PONUDE ZA OVE IGRAČE: Uprava crno-belih otkrila za koga se najviše interesuju evropski klubovi!
Fudbaleri Partizana pred finala Kupa Srbije, Foto: Starsport©

biće zanimljivo

PARTIZAN DOBIO PONUDE ZA OVE IGRAČE: Uprava crno-belih otkrila za koga se najviše interesuju evropski klubovi!

Trener crno-belih sa svojim saradnicima priprema dovođenje pojačanja i poručuje da ovog leta Partizan nema pravo na grešku

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su na odmoru, ali ne i Savo Milošević.

Trener crno-belih sa svojim saradnicima priprema dovođenje pojačanja i poručuje da ovog leta Partizan nema pravo na grešku.

– Nismo u situaciji da grešimo. Finansijska situacija u klubu je takva da malo novca možemo da potrošimo na pojačanja i zbog toga svaki igrač koga dovedemo mora da bude pun pogodak i da nam donese ekstra kvalitet u odnosu na ovo što smo imali ove sezone. Moj stručni štab i ja smo napravili okvirni plan, radimo temeljno. Možda ćemo zakasniti koji dan, možda nećemo formirati tim do početka priprema, ali je bitno da svi koje dovedemo budu pojačanja, da budu igrači za Partizan. U dobroj meri to će biti mladi i perspektivni igrači od kojih klub može dosta da očekuje u budućnosti, a da isto tako već sada mogu da nam donesu Evropu, rekao je Milošević za TV Partizan.

Strateg Partizana, Savo Milošević
Strateg Partizana, Savo Milošević foto: Starsport©

I dok je Milošević koncentrisan na dovođenje igrača, za prodaju je zadužen Miloš Vazura. Direktor crno-belih tvrdi da Strahinja Pavlović, za koga je zainteresovan Juventus, nije jedini igrač koji je „u izlogu“.

– Iznedrili smo par mladih igrača, zahvaljujući Bati Mirkoviću Strahinja Pavlović je postao standardan štoper i imamo dosta ponuda za njega, kao i za Rikarda. Ne manjka ponuda ni za Nikolića, Zakarića, Miletića, Svetu Markovića, Zdjelara, Šćekića… Videćemo sa stručnim štabom, rekao je Vazura.

Fudbaler Partizana, Svetozar Marković
Fudbaler Partizana, Svetozar Marković foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.