Kolarov konačno progovorio o dolasku u Zvezdu!
Aleksandar Kolarov, Foto: Starsport©

nema dileme

Kolarov konačno progovorio o dolasku u Zvezdu!

Kapiten reprezentacije Srbije odgovorio je na pitanje koje je zanimalo sve navijače kluba sa Marakane

Objavljeno: 21:02h

Aleksandar Kolarov neće pojačati Crvenu zvezdu u ovom prelaznom roku.

Iako je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić istakao veliku želju da u Ljutive Bogdana dovede kapitena fudbalske reprezentacije Srbije, bio je svestan da će se to jako teško dogoditi.

Kapiten Orlova je na konferenciji za štampu posvećenu repezentativnom okupljanju pred mečeve sa Ukrajinom i Litvanijom razrešio dilemu da li će doći na Marakanu.

- Nije realno u ovom trenutku da dođem u Crvenu zvezdu. Kao što je i Terzić rekao - kratko je prokomentarisao Kolarov na konferencije za medije u Staroj Pazovi.

Italijanski mediji prenose da je srpski levi bek dobio novu ponudu, i to od strane Intera iz Milana, koji sa novim trenerom Antoniom Konteom pravi zaista ozbiljan tim za učešće u Ligi šampiona i napad na skidanje krune Juventusu.

Kolarov je prokomentarisao i predstojeće duele u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Utakmice na kraju sezone su možda otzežaavajuća oklnost, jer smo pri kraju snage. Sa druge strane to je i olakšavajuća okolnost, jer posle idemo na odmor. Za nas je najvažnija utakmica u Ukrajini i jedva čekamo da u petak igramo, jer nam mnogo znači - istakao je Kolarov.

Kolarov rekao smatra da ništa neće biti gotovo posle utakmice sa Ukrajinom.

-Imali smo duge sezone, ali kako je za nas, tako je za njih. Ukrajina je za nas u ovom trenutku najbitnija utakmica. Jedva čekamo da izađemo na teren jer nam taj duel mnogo znači. Ta utakmica može mnogo da nam donese, ali kako god da bude, sigurno je da ništa neće biti gotovo posle nje - rekao je Kolarov.

Srbija je gubila od Ukrajine u poslednje četiri utakmice. Sve su bile prijateljske.

- Možda ova prva kvalifikaciona bude dobra po nas. Čeka nas teška utakmica, dobra su i organizovana ekipa. Igraju dosta dobro u defanzivi, tvrda su ekipa. Nadam se da ćemo na pravi način da odogvorimo svim zahtevima koji su pred nama - zaključio je Kolarov.

BONUS VIDEO:

(Mirjana Stepić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.