KRSTAJIĆ SAOPŠTIO JAKO LOŠE VESTI: Srbija drastično oslabljena za meč sa Ukrajinom!
Foto: Adria Media TV

nije dobro

KRSTAJIĆ SAOPŠTIO JAKO LOŠE VESTI: Srbija drastično oslabljena za meč sa Ukrajinom!

Srbija 7. juna gostuje u Lavovu Ukrajini, a tri dana kasnije čeka Litvaniju.

Objavljeno: 21:00h

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje nastavlja pohod u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a naredni rival Orlovima biće selekcija Ukrajine.

Selektor Srbije Mladen Krstajić je sazvao konferenciju za medije u Staroj Pazovi, gde je saopštio da neće moći da računa na Sergeja Milinkovića Savića u ovom kvalifikacionom ciklusu.

- Mi smo nezvanično odradili već dva treninga, imamo malih problema sa povredama, tu pre svega mislim na Sergeja, on je bio tu, ali na njega nećemo moći da računamo u narednim utakmicama - rekao je Krstajić.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da očekuje da će biti teško protiv Ukrajine u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici.

- Biće teško. Biće interesantna utakmica. Idemo tamo da ne izgubimo. Imamo svoje ideje - rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi i dodao: - Radi se o čvrstoj, kvalitetnoj ekipi kojoj je cilj da se plasira na Evropsko prvenstvo. Portugal, Ukrajina i mi smo glavni favoriti za prva dva mesta - kazao je Krstajić.

Selektor je istakao da se nada dobrim rezultatima.

- Ako imate dobar rezultat, biće vam lakše, bolja atmosfera i mirnije ulazite u sledeće utakmice. Litvaniju ne treba zapostaviti i staviti u drugi plan. Najvažnije je da gledamo svaku utakmicu posebno. Bolje je sa samopouzdanjem. Imali smo dobre rezultate, bez poraza smo osam utakmica i cilj je da nastavimo tako. Ne lebdimo i živimo od prošlosti, ne dičimo se s tim. Tako je kako jeste, koncentracija je maksimalna. Odgovornost je velika - naveo je Krstajić.

Srbija neće moći da računa na povređenog Sergeja Milinković-Savića. Krstajić je u boljoj situaciji nego na prošlom okupljanju, kada je mnogo igrača otpalo sa spiska.

- To je sastavni deo posla i života. Najviše bih voleo da su svi zdravi. Ali, šta je - tu je. Sedam igrača je nedostajalo na prošlom okupljanju. Takav je sticaj okolnosti. Igrači koje smo tada naknadno zvali i to je najbitnije - kazao je Krstajić.

Srbija 7. juna gostuje u Lavovu Ukrajini, a tri dana kasnije čeka Litvaniju.

BONUS VIDEO:

(Mirjana Stepić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.