PARTIZAN JE POVLAŠĆEN, ALI GA ČEKA PAKAO: Ne jedna, već osam nagaznih mina u kvalifikacijama za Ligu Evrope!
Grobari na Ligi Evrope, Foto: Dado Đilas

NEĆE BITI LAKO...

PARTIZAN JE POVLAŠĆEN, ALI GA ČEKA PAKAO: Ne jedna, već osam nagaznih mina u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Nekoliko potencijalno vrelih gostovanja, nekoliko preozbiljnih ekipa...

Objavljeno: 16:43h

Poznato je da je zbog pobede Šturma iz Graca u finalu Kupa Austrije Partizan 99 odsto nosilac u eventualnom poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (ako Trabzon ne bude izbačen zbog neregularnosti u turskom fudbalu).

Iako neće biti lako izboriti se ni sa nekim protivnicima uslovno rečeno nižeg profila od crno-belih u drugom i trećem kolu, pravi pakao bi mogao da sačeka ekipu iz Humske u četvrtom, poslednjem...

Ako bi se dokopao te poslednje stepenice, i pored toga što bi bio povlašćen, mogao bi da se sastane sa ekipama poput Vulvsa, Spartaka iz Moskve, AEK-a iz Atine, Rijeke, Strazbura, Zorje iz Luganjska, AZ Alkmara, Arsenala iz Tule.

Nijedan od ovih protivnika ne bi bio nimalo jednostavan rival, verovatno bi većina bila i favorizovana u odnosu na crno-bele, koji iza sebe, izuzimajući osvajanje Kupa Srbije, imaju sezonu za zaborav.

Međutim, uz prave poteze na letnjoj transfer pijaci, prodaju nekolicine igrača za solidan novac uz dovođenje adekvatnih pojaćanja, jasno je da ni drugi plasman u grupnu fazu Lige Evrope za tri godine ne bi bio toliko nemoguća misija.

Na Espreso.co.rs pratite sva dešavanja oko kluba iz Humske 1! Biće ovo jedno vrelo leto...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.