NEJMARU PRETI PET GODINA ZATVORA: Optužen za silovanje, ali neće zato iza rešetaka!
Nejmar, Foto: AP/Michel Euler

NIJE SMEO TO DA RADI

NEJMARU PRETI PET GODINA ZATVORA: Optužen za silovanje, ali neće zato iza rešetaka!

Podsetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svedočenjem anonimne devojke koja tvrdi da ju je fudbaler silovao

Objavljeno:

Neјmaru nisu jedini problem optužbe za silovanje. Zbog objavljivanja intimnih fotografija seksualnog sadržaja bez pristanka druge osobe preti mu i do pet godina zatvora. Brazilac sve opovrgava - Zbog iznude pritisnut sam da izložim svoj život i svoju porodicu. Jako sam uzrujan, ali od sada ću izneti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom devojkom - poručio je potreseni brazilski fudbaler Nejmar (27) na Instagramu.

Podsetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svedočenjem anonimne devojke koja tvrdi da ju je fudbaler silovao.

Nejmar
Nejmar foto: Printscreen/Instagram/alexbernardo_

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. maja ove godine u Parizu. Nejmar je devojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora fudbaler PSŽ-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Galo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smeštaj da dođe u Francusku i upozna ga.

Navodno je spomenutog 15. maja odsela u hotelu Sofitel Paris Ark du Triomf, gde je oko 20 časova Nejmar došao - pijan.

Razmenjivali su nežnosti, tvrdi se u dokumentu, a Nejmar je potom navodno postao agresivan i seksualno je napastovao devojku bez njenog pristanka. Dva dana potom vratila se u Brazil i, emotivno potresena, bojala se da izađe sa slučajem u javnost.

- Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sledeći dan ništa se nije promenilo. Nastavili smo da razmenjujemo poruke. Tražila me i suvenir za svoje dete.

Nejmar je pokazao i niz poruka koje je razmenjivao s devojkom putem WhatsAppa, uključujući i fotografije nje u donjem rublju.

- Morao sam da ih objavim kako bih dokazao da se ništa nije dogodilo - rekao je.

- Jasno je da je to bila zamka - rekao je njegov otac Nejmar stariji.

Ipak, znate kako kažu, gde ima dima, ima i vatre. Policija u Rio de Žaneiru otvorila je istragu protiv zvezde PSŽ-a zbog puštanja obnaženih fotografija devojke u javnost, ali i zbog navodnog silovanja.

Nejmaru nisu jedini problem optužbe za silovanje. Zbog objavljivanja intimnih fotografija seksualnog sadržaja bez pristanka druge osobe preti mu i do pet godina zatvora.

Kopa Amerika počinje 14. juna, a Neymar je uoči prvenstva ostao bez kapetenske trake u brazilskoj reprezentaciji, koja je dodeljena Daniju Alvesu. Dakle, i idućih će dana biti u žiži javnosti i biće zanimljivo pratiti kako će se celi slučaj rasplesti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.