ĐOROVIĆ ODABRAO PUTNIKE ZA EURO: Srbija nikad jača - svi su tu, samo njega nema!
Goran Đorović, Foto: Beta/Dragan Gojić

SPISAK U21 REPREZENTACIJE

ĐOROVIĆ ODABRAO PUTNIKE ZA EURO: Srbija nikad jača - svi su tu, samo njega nema!

Orlići će igrati u grupi B u Trstu sa Nemačkom, Danskom i Austrijom

Objavljeno:

Mlada reprezentacija Srbije (igrači do 21 godine) od 16. do 30. juna igraće na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Orlići će igrati u grupi B u Trstu sa Nemačkom, Danskom i Austrijom, a u prvom kolu suočiće se sa vršnjacima iz Austrije (17. jun). U drugoj rundi, 20. juna, protivnici su Nemci, a tri dana kasnije Danci. Selektor mlade reprezentacije Goran Đorović je odabrao igrače na koje računa za napad na polufinale i plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 3. jun u hotelu "M".

Pomalo je iznenađujuće što na spisku nema Marka Grujića koji je igrao sjajno u Herti, ali je zato tu kvintet koji se već ustalio i u seniorskoj selekciji: Nikola Milenković, Luka Jović, Andrija Živković, Nemanja Radonjić i Saša Lukić.

Marko Grujić neće igrati u Trstu
Marko Grujić neće igrati u Trstu foto: Nebojša Mandić

Na spisku su: golmani Boris Radunović, Dragan Rosić i Miloš Ostojić, odbrambeni fudbaleri Miroslav Bogosavac, Aleksa Terzić, Milan Gajić,Vukašin Jovanović, Srđan Babić, Nikola Milenković i Svetozar Marković, vezni red Uroš Račić, Erhan Mašović, Danilo Pantić, Saša Lukić, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Lazar Ranđelović, Andrija Živković, Igor Zlatanović i Aleksandar Lutovac i napadači Luka Jović, Ivan Šaponjić i Dejan Joveljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.