Srbe čuva 1.500 policajaca u Elbasanu: Ovo je bezbednosni plan Albanaca za meč veka!

Neće moći igla da prođe!

Srbe čuva 1.500 policajaca u Elbasanu: Ovo je bezbednosni plan Albanaca za meč veka!

Svi će biti provereni na ulazima na stadion i moraju pripremiti ličnu kartu
Objavljeno:

Albanci se uveliko spremaju za dolazak fudbalske reprezentacije Srbije. Policijska uprava u Elbasanu je preduzela niz mera u organizacionim okvirima kako bi sačuvala red i organizovala normalno odigravanje utakmice između Albanije i Srbije, koja je na programu 8. oktobra, u 20:45h, na stadionu "Elbasan Arena". Karta za utakmicu protiv Srbije u Albaniji košta čitavo bogatstvo. Evo i koliko! (FOTO)

Kako prenose albanski mediji, policija je objavila da će u četvrtak sa početkom u 20.00 časova biti zabranjen drumski saobraćaj u bulevarima "Kemal Stafa" i "Akif Paša", kao i deo puta od starog grada do stadiona, prenosi Koha ditore pozivajući se na Top Channel. Ćurćić umesto igrača 2. kola Lige Evrope pozvao najboljeg fudbalera Zvezde! (FOTO) Takođe, navedeno je u obaveštenju, neće biti moguće parkiranje vozila u blizini kružnog toka, u okolini i neposrednoj blizini stadiona, kao duž glavna dva puta u blizini fudbalskog zdanja.
Biće baš čupavo: Vučić ide na utakmicu Albanija - Srbija?! (FOTO) Policija navodi da će navijači moći da ulaze na stadion od 16:30 sati i apeluje da dođu na vreme, kako bi se izbegle gužve. Svi će biti provereni na ulazima na stadion i moraju pripremiti ličnu kartu. Svi navijači proći će kontrolu detektora za metal, te se apeluje da se ne nose flaše, kovanice ili drugi predmeti od metala. Srbiji protiv Albanije sudi čovek koji je sudio finale Svetskog prvenstva! Što se tiče utakmica, nju će obezbeđivati 1.500 policajaca, od kojih je 308 iz odeljenja iz Elbasana. Takođe, svi prostori u oblasti stadiona biće zatvoreni od 12:00 do kraja meča, dok u okolne kuće neće biti dozvoljen ulaz za ljude koji nisu članovi porodica koji žive u njima. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.