MILOJEVIĆ OTKRIO ZAŠTO NIJE NAPUSTIO ZVEZDU: Novac dođe i prođe, ali ja sam od onih koji ne gledaju samo pare!
Vladan Milojević, trener srpskog šampiona, Foto: Beta/Branislav Božić

gospodin

MILOJEVIĆ OTKRIO ZAŠTO NIJE NAPUSTIO ZVEZDU: Novac dođe i prođe, ali ja sam od onih koji ne gledaju samo pare!

Prvo pitanje bilo je vezano za njegov izbor da ostane na ‘Marakani’ još godinu dana. Vladan Milojević je istakao da dileme nije imao

Objavljeno:

Vladan Milojević odmara pred start nove sezone, a Grci su iskoristili priliku da popričaju sa šefom stručnog štaba Crvene zvezde.

Prvo pitanje bilo je vezano za njegov izbor da ostane na ‘Marakani’ još godinu dana. Vladan Milojević je istakao da dileme nije imao.

– Nije bilo teško prelomiti. Crvena zvezda je veliki klub koji stvara šampione i moraš mu podariti dušu. Ljudima u Srbiji ona mnogo znači. Zvezda je za mene klub kom dugujem život, kao dečak sam zbog Zvezde iz provincije došao u Beograd. To je čista emocija, stranci to verovatno ne bi mogli da razumeju – rekao je Milojević.

Dvostruki šampion Srbije je istakao da nije sve u novcu i da zbog toga nije želeo u Kinu ili Saduijsku Arabiju.

– Danas novac igra veliku ulogu, ali jedan sam od ljudi koji ne gleda samo pare, već sluša srce. Zvezda je klub koji volim, kad su me zvali da pomogne prem dve godine šta sam drugo mogao nego da odgovorim? Za nas je to i više od ljubavi. Nije pitanje para. Novac dođe i prođe i da, bilo je ponuda, ali imao sam nešto da završim u Crvenoj zvezdi i nisam mogao sad da odem. Kad budem shvatio da više nisam potreban Crvenoj zvezdi otići ću i prepustiti mesto drugima.

Vladan Milojević ostaje u taboru srpskog šampiona
Vladan Milojević ostaje u taboru srpskog šampiona foto: Starsport©

Na Grke je jak utisak ostavila pobeda crveno-belih protiv Liverpula u Ligi šampiona 2:0.

– Pobeda je momaka na terenu. Sam nastup u Ligi šampiona je nešto što se ne zaboravlja. Zvezda je u Srbiji religija, a da bi to razumeli morate da živite u Beogradu. Crvena zvezda je u istoriji osvojila mnogo trofeja, pobeđivala je Bajern, Real, Milan i Marsej. Pobeda nad Liverpulom je svakako najveća od 1991. godine, a ne zaboravite da smo u međuvremenu preživeli ratove, sankcije i odlaske igrača rano u inostransvo. Počeli smo iz prvog kola kvalfikacija – poručio je Milojević.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde je govorio i o Marku Marinu.

– On je odrastao u Nemačkoj, ali je srpskog porekla, a ovde u Srbiji kažemo: Ako nisi igrao za Crvenu zvezdu nisi ni igrao – našalio se Milojević.

Vladan Milojević i Marko Marin
Vladan Milojević i Marko Marin foto: Beta/Branislav Božić

Za kraj trener Crvene zvezde je rekao da će se jednog dana vratiti u Grčku za koju ga vežu samo lepe uspomene.

– Porodica mi je odrastala ovde, mnogo volim Grčku i sigurno ću se jednog dana vratiti. Ali to nije ova sezona – zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.