SPREMNI MILIONI ZA MARKA GRUJIĆA: Bivši šampion zagrizao za srpskog reprezentativca!
Marko Grujić, Foto: Profimedia

LEPE VESTI

SPREMNI MILIONI ZA MARKA GRUJIĆA: Bivši šampion zagrizao za srpskog reprezentativca!

Zaslužio je sjajnim partijama u dresu Herte

Objavljeno:

Marko Grujić je oduševio Nemce igrama u Herti. Srpski veznjak kog je Liverpul pozajmio ekipi iz glavnog grada zemlje Pancera mogao bi da ostane u Bundesligi, pošto Verder želi da ga dovede na dvogodišnju pozajmicu.

Grujića koji je odigrao 22 prvenstvena meča za Hertu i postigao pet golova zastupa agent Mark Kozike, čovek koji brine o karijeri menadžera Liverpula Jirgena Klopa, ali i trenera Verdera Florijana Kofelta.

A, Klop koji je i poslao Grujića na kaljenje u Nemačku, veoma ceni 36-godišnjeg stručnjaka tima iz Bremena. Zato je Verder, u kom igra srpski reprezentativac Miloš Veljković u prednosti da angažuje bivšeg fudbalera Zvezde.

Od veziste ne odustaju ni ljudi iz Herte koji su najavili novu rundu pregovora sa čelnicima Liverpula, čim se završi finale Lige šampiona. U međuvremenu u igru želi da se uključi i Torino, koji je tražio mladog Beograđanina i prošlog leta.

Grujićeva cena je u međuvremenu drastično porasla, sa pet miliona evra koliko je vredeo prošlog avgusta kad je stigao u Hertu na 18, po izveštaju Transfermarkta za jun ove godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.