IVICA ILIEV ISKRENO O SVEMU: Pojedini novinari su botovi, igramo u eri Crvene zvezde!
Ivica Iliev, Foto: Beta/Branislav Božić

O SVEMU POMALO

IVICA ILIEV ISKRENO O SVEMU: Pojedini novinari su botovi, igramo u eri Crvene zvezde!

Osvrnuo se na nepune četiri godine provedene na funkciji u klubu iz Humske

Objavljeno:

Doskorašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev dao je intervju za TV Partizan.

Osvrnuo se na nepune četiri godine provedene na funkciji u klubu iz Humske i ukazao na medijske napade kojima je bio izložen.

- Mislim da je sada pravi trenutak da izanaliziramo sve, jer smo u situaciji kada je mnogo toga protiv nas, protiv kluba, svega onoga što radimo, obezvređivanje uspeha koje smo imali. Mediji prave javno mnjenje, razni hejteri, botovi, nažalost. Ljude iz sfere sportskog novinarstva izuzetno poštujem, ali oni koji rade po nekim portalima su botovi koji pokazuju neku svoju netrpeljivost i iznose je javno iz nekog svog razloga. Imamo sreću da postoji TV Partizan, gde možemo i mi da kažemo, argumentovano o svemu - rekao je Ivica Iliev.

Partizan je, iako je sezona bila turbulentna, uspeo da osvoji Kup Srbije pobedom nad Crvenom zvezdom.

- Prvo bih čestitao igračima koji su pokazali neverovatan karakter. Mogu da ih nazovem herojima posle svega kroz šta su prošli. Obezvređivanje njihovih imena...Jedan veliki zločin je načinjen prema velikom igraču Zoranu Tošiću, koji kada je dolazio, cela Srbija se klanjala, u svim anketama je njegovo ime bilo u idealnom timu Partizana, a sada da doživi da se tako priča i piše o njemu. Pričamo o timu Partizana - imamo Stojkovića na golu koji je najbolji golman u poslednjih 20 godina srpskog fudbala, Tošiću, igraču Mančster junajteda, Pantiću, igraču Čelsija, da ne pričam o strancima, Rikardu, Leonardu, koji su omalovažavani kad su dolazili, a gde su sada...Narod želi da čuje populističke intervjue. Ima Partizan nekoliko pesama, poput 'Dobro pamtim sve', pa izgleda da niko ništa ne pamti, ili 'I kada ne budeš prvi', šta ćemo o tome? Narod je sklon da seče na sredini, na 3/4, crta se podvlači na kraju. U našoj zemlji ima dva trofeja, oba imaju težinu, jedan za nijansu veću. Ne bi se brojali da nije tako. Partizan 2004, nije uzeo nijedan trofej, pa 2006, i tako dalje, a pričamo kako je ovo najgora sezona - naglasio je bivši čelnik crno-belih.

Crvena zvezda je i ove sezone osvojila titulu, ali Iliev smatra da večiti rival dugo nije imao jači tim i naglasio učinak crno-belih protiv tako jakog protivnika.

- Mi sada igramo u eri Crvene zvezde, koja ima najmoćniju ekipu na svim frontovima, ja im skidam kapu, čestitam na svim uspesima, na fenomenalnoj ekipi koju imaju, pa kako je onda moguće da Partizan ne valja. Imali smo 13 derbija od mog dolaska, Partizan je dobio 4, Zvezda 3, a 6 je odigrano nerešeno. Partizanove pobede su bile u odlučujućim borbama, za trofeje. Mi smo jedan, eventualno dva derbija odigrali ispod Partizanovog nivoa - zaključio je Ivica Iliev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.