NIJE JUVENTUS, ALI JESTE VELIKAN: Siniša Mihajlović pred novim angažmanom u Seriji A!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Alessandro DI Marco

JAKE VESTI!

NIJE JUVENTUS, ALI JESTE VELIKAN: Siniša Mihajlović pred novim angažmanom u Seriji A!

Miha je dobio hvalospeve javnosti zbog načina na koji je sačuvao Bolonju u Seriji A u finišu ove sezone, stoga ovo ne čudi

Objavljeno:

Kako javlja italijanski Skaj Sport i ugledni novinar Đanluka di Marcio srpski trener Siniša Mihajlović je procenjen kao jedan od najbolje kvalifikovanih kandidata za preuzimanje upražnjenog mesta trenera Rome u ovom trenutku.

Vučica traži stratega koji bi otpočeo novi projekat i renoviranje ekipe, a Mihajlović je procenjen kao pravo rešenje. On ima i punu podršku dolazećeg sportskog direktora Đanluke Petrakija, sa kojim je dobro sarađivao u Torinu.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: Profimedia

Miha je dobio hvalospeve javnosti zbog načina na koji je sačuvao Bolonju u Seriji A u finišu ove sezone, a Roma bi bila pravi način da se povrati u sam vrh.

Nekadašnji selektor Srbije vodio je Milan, Sampdoriju, Fiorentinu i Kataniju, pre nego što je uzeo Bolonju. Roma mu je bila prvi klub u Seriji A, u koji je došao iz Crvene zvezde u leto 1992. godine na inicijativu tadašnjeg trenera Vujadina Boškova, pa ne bi začudilo kada bi zaista postao novi strateg.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.