Bane Ivanović i Aleksandar Kolarov ponovo zajedno - u Crvenoj zvezdi?
Kolarov i Ivanović, Foto: Dado Đilas

LUDA VEST!

Bane Ivanović i Aleksandar Kolarov ponovo zajedno - u Crvenoj zvezdi?

Iako je Bane dan ranije napisao otvoreno pismo u kom se kaže da nikad ne bi igrao za Zvezdu i Partizan, javio se Zvezdan Terzić sa novom informacijom

Objavljeno:

Espreso.co.rs vam je već prvi pisao o mogućnosti da Aleksandar Kolarov konačno zaigra za seniorski tim Crvene zvezde, jer ga je generalni direktor ovog kluba Zvezdan Terzić zvao da se pridruži timo koji se bori za Ligu šampiona.

A, sada, i pored demantija da je to moguće, par dana kasnije, pojavila se i vest da je i Branislav Ivanović na nekoj vrsti radara crveno-belih, ili bar tako kaže Zvezdan Terzić.

- Ja bih doveo i Kolarova i Baneta Ivanovića! Ali, biće teško, Bane ima veliki ugovor - poručio je Terzić u kratkoj izjavi za Telegraf.

Bane Ivanović u dresu Zenita
Bane Ivanović u dresu Zenita foto: AP

Inače, sam Ivanović je dan ranije napisao jedno otvoreno pismo, kojim je možda unapred opovrgnuo ovakve tvrdnje, ali nikad se ne zna...

- Dragi 15-godišnji Bane. Sreda je nešto pre 22 časa, što znači da su završena prva poluvremena u utakmicama Lige šampiona. Koji će biti rezultat, saznaćeš sutra. na kraju krajeva, moraš da ideš u krevet. Ujutru je škola, zatim trening, pa fudbal u dvorištu. Bez tvojih golova tamo ne mogu, ti si glavni napadač. Usput, nećeš zauvek biti napadač. Tvoja veština će biti veoma korisna uskoro. Bićete pozvani da trenirate sa prvim timom Srema. Da, to je tim za koji je tvoj otac igrao. Ovo će biti tvoje prvo iskustvo. Sa 18 godina ćeš debitovati u profesionalnom fudbalu i taj meč ćeš pamtiti celog života. A onda Beograd! Nisi mogao da odlučiš za koga ćeš da navijaš: Crvenu zvezdu ili Partizan! Nikada nećeš dati srce nekom od ovih timova. Nećeš nositi dres Zvezde, za kojom je tvoj tata bolestan, niti ćeš igrati za Partizan koji vole tvoji prijatelji. Tvoja karijera će biti drugačija. Igraćeš za OFK Beograd, a zatim ideš u Rusiju - napisao je Bane pismo 15-godišnjem sebi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.