OGLASIO SE FSS ZBOG RECKOVIH ISPADA: Pažljivo pročitajte kako su pokopali trenera Dinama u samo par rečenica!
Dragan Antić Recko napada sudiju u Inđiji, Foto: Printscreen

SIGURNI SMO DA ĆE I ON UZVRATITI

OGLASIO SE FSS ZBOG RECKOVIH ISPADA: Pažljivo pročitajte kako su pokopali trenera Dinama u samo par rečenica!

- Imam obavezu da se obratim fudbalskoj javnosti zbog skandaloznih i netačnih izjava Dragana Antića, zlonamernih insinuacija kojima se narušava integritet elitnog takmičenja - istakao je oficir FSS za integritet

Objavljeno: 16:15h

Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije Ivan Petrić oglasio se povodom svih istupa u javnosti trenera vranjskog Dinama Dragana Recka Antića, koji je izričito tvrdio za neke mečeve da su namešteni, a onda opleo i po pojedincima iz sprskog fudbala, nazvavši ih karcinomom ovog sporta.

Izjavu gospodina Petrića prenosimo vam u celosti.

- Imam obavezu da se obratim fudbalskoj javnosti zbog skandaloznih i netačnih izjava Dragana Antića, zlonamernih insinuacija kojima se narušava integritet elitnog takmičenja. Pogotovo sam iznenađen jer te optužbe dolaze od strane osobe veoma sumnjivog sportskog morala i kredibiliteta, osobe željne pažnje i medijskog senzacionalizma. Podsetio bih fudbalsku javnost da smo nedavno boravili u UEFA koja posvećuje veliku pažnju stvarima koje narušavaju integritet svakog takmičenja i da nam je tada, kao i ranije, saopšteno da sumnja ne znači da je neka utakmica automatski i nameštena. Odnosno da svaka informacija mora proći analizu stručnih službi Fudbalskog saveza zaduženih za integritet takmičenja. Zbog svega navedenog, pozivam Dragana Antića, predsednika kluba koji je kažnjen zbog nečasnih radnji u fudbalu, da podnese nadležnim organima FSS sve dokaze koje ima o „nameštenim utakmicama“. Za neprijavljivanje informacija kojima kaže da raspolaže, već podleže merama disciplinskih organa FSS, a podsećam ga da su te mere, odnedavno održane Skupštine FSS, još rigoroznije - istakao je Oficir za integritet FSS.

Kako vi gledate na sve Reckove navode iz prethodnih nekoliko meseci? Mislite li da su utemeljeni ili samo pokušaj spina? Slažete li se sa Petrićem?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.