DOBRODOŠAO U LIVERPUL: Salah zove De Rosija da mu se pridruži!
De Rosi i Kolarov, Foto: EPA/FABIO FRUSTACI

što da ne?

DOBRODOŠAO U LIVERPUL: Salah zove De Rosija da mu se pridruži!

Salah i De Rosi bili su saigrači u Romi u periodu od 2015. do 2017. godine, a Italijan se na kraju ove sezone oprostio od "vučice" posle 18 godina

Objavljeno:

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da bi voleo da se njegov bivši saigrač Danijele de Rosi priključi timu sa "Enfilda".

Salah i De Rosi bili su saigrači u Romi u periodu od 2015. do 2017. godine, a Italijan se na kraju ove sezone oprostio od "vučice" posle 18 godina.

- On je legenda, a pored toga je moj veliki prijatelj. Stvarno ne znam šta drugo da kažem o njemu. Gledao sam poslednju utakmicu protiv Parme i kako su ga navijači pozdravili. On je legenda Rome i italijnaskog fudbala - rekao je Salah, a prenosi "Skaj sport Italija".

Mohamed Salah
Mohamed Salah foto: Reuter/Carl Recine

Egipatski napadač istako je da je De Rosi dobrodošao na "Enfild".

- Sve je učinio za Romu, žrtvovao se za tim. Želeo bih da mu se zahvalim, da mu kažem da ga volim i da mu želim sreću. Mnogo bih voleo kada bi došao u Liverpul. Ne znam da li ta mogućnost postoji, ali bih voleo da da igram s njim u bilo kom timu. On je veliki fudbaler. Na "Enfild" je dobrodošao - zaključio je Salah.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.