DAJ BOŽE DA KOLAROV DOĐE U ZVEZDU: Mrkela progovorio o transferu decenije!
Aleksandar Kolarov, Foto: EPA/Riccardo Antimiani

izjava

DAJ BOŽE DA KOLAROV DOĐE U ZVEZDU: Mrkela progovorio o transferu decenije!

Kao potencijalna pojačanja u defanzivnoj liniji pominju se Miloš Degenek, Radovan Pankov i Norbert Đomber. Sportski direktor crveno-belih istakao je da će klub gotovo sigurno angažovati barem jednog štopera

Objavljeno:

Italijanski mediji su lansirali informaciju da će Aleksandar Kolarov završiti misiju u Romi ovog leta, i preći u redove Crvene zvezde.

Povodom ove informacije oglasio se i sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela, koji je u izjavi za Mozzart sport naglasio da je kapiten orlovadobrodošao u klub, ali da takva opcija trenutno nije realna.

– Daj Bože da Aleksandar Kolarov dođe u Crvenu zvezdu i da se ostvari taj transfer. Bila bi to sjajna stvar, ali… To u ovom trenutku nije realno, rekao je Mrkela za Mozzart sport.

foto: Damir Dervišagić

Kao potencijalna pojačanja u defanzivnoj liniji pominju se Miloš Degenek, Radovan Pankov i Norbert Đomber. Sportski direktor crveno-belih istakao je da će klub gotovo sigurno angažovati barem jednog štopera.

– Nikada ne govorim o imenima igrača sa kojima smo u priči. Činjenica je da imamo trojicu centralnih defanzivaca (Milunović, Savić, Babić) i da nam ta pozicija nije do kraja zatvorena. Videćemo, dodao je Mitar Mrkela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.