VELIKI TRANSFER: Lazar Marković oblači crno-beli dres?
Lazar Marković, bivši fudbaler Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky

prelazni rok

VELIKI TRANSFER: Lazar Marković oblači crno-beli dres?

Marković je tokom poslednjih sedmica imao nekoliko inicijalnih razgovora s zainteresovanim stranama, ali se ništa dosad nije realizoval

Objavljeno:

Lazar Marković je od pre dve sedmice slobodan u izboru nove sredine pošto je od Fulama dobio čiste papire i nije vezan za tim s Krejven Kotidža.

Ubrzo posle toga počele su razne spekulacije na temu novog angažmana za povremenog reprezentativca Srbije, a najnovije ime u grupi zainteresovanih klubova je - solunski PAOK.

Na severu Grčke snažno je odjeknula vest da je Marković viđen u jednom elitnom hotelu u srcu Soluna, a ubrzo posle toga otkriveno je da je prvi čovek novog šampiona Ivan Savidis lično započeo inicijalne pregovore s krilnim napadačem oko moguće saradnje.

Marković je u velikom padu u karijeri
Marković je u velikom padu u karijeri foto: AP

Naime, Savidis pozitivno gleda na priču oko Markovićevog dolaska na stadion Tumba, zbog čega je vrlo zainteresovan da nekadašnjem Partizanovom biseru ponudi konkretne uslove.

Marković je tokom poslednjih sedmica imao nekoliko inicijalnih razgovora s zainteresovanim stranama, ali se ništa dosad nije realizovalo. Najviše se pominjao povratak u Belgiju, pa čak i Tursku, a PAOK bi kao keca u rukavu hteo da iskoristi kartu kvalifikacija za Ligu šampiona u kojima će crno-beli igrati na leto.

BONUS VIDEO.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.