VELIKI OBRT U KARIJERI LUKE JOVIĆA: Srbin se seli u Mančester?
Luka Jović na meču protiv Čelsija, Foto: EPA/Andy Rain

zanimljivo

VELIKI OBRT U KARIJERI LUKE JOVIĆA: Srbin se seli u Mančester?

I dok se Jović odmara posle odlične sezone, Englezi prenose njegove reči izgovorene u intervjuu za „Velt“, tražeći u njima najavu da bi mogao da obuče dres jednog od dva giganta iz Mančestera

Objavljeno: 13:59h

Transfer Luke Jovića u Real još uvek nije ozvaničen, što je dovoljno da se pojačaju glasine da od njegovog dolaska na „Bernabeu“ neće biti ništa.

U tome svoju šansu vide i drugi klubovi koji su bili zainteresovani za srpskog golgetera.

Štampa u engleskoj, konkretno „Mančester Ivining Njuz“, prenosi da oba kluba iz ovog grada pomno prate razvoj situacije oko transfer-sage 21-godišnjeg napadača Ajntrahta i da su spremni da reaguju ako se ukaže prilika.

Luka Jović je imao fenomenalnu sezonu
Luka Jović je imao fenomenalnu sezonu foto: EPA/Ronald Wittek

I dok se Jović odmara posle odlične sezone, Englezi prenose njegove reči izgovorene u intervjuu za „Velt“, tražeći u njima najavu da bi mogao da obuče dres jednog od dva giganta iz Mančestera.

Večeras u Bakuu (21.00) dobićemo novog osvajača Lige Evrope, a sigurno je da trofej ide u London jer igraju Čelsi i Arsenal. Kvota na Plavce je 2,40, na Tobdžije 3,00, a na to da će posle 90 minuta biti nerešeno 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige Evrope.

– Iz iskustva koje sam stekao igrajući u Ligi Evrope, mogu da kažem da bi neke druge evropske lige možda još više odgovarale mom stilu. Posle utakmica sa Čelsijem i Interom, osećam da bih možda bio još bolji u Premijer ligi ili Seriji A. Način na koji se tamo igra mi više odgovara, rekao je Jović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.