SKANDAL TRESE PIRINEJE: Valensija namestila meč koji im je doneo Ligu šampiona?!
Fudbaleri Valensije, Foto: EPA/BALLESTEROS

bruji španija

SKANDAL TRESE PIRINEJE: Valensija namestila meč koji im je doneo Ligu šampiona?!

Nekoliko igrača Valjadolida sada je pod istragom i to bez znanja funkcionera dva kluba, koji nisu bili pod imperativom rezultata jer su nedelju dana pre toga izborili opstanak

Objavljeno:

Pobeda Valensije nad Valjadolidom (2:0) u poslednjem kolu Primere, za plasman u Ligu šampiona, nalazi se pod sumnjom u velikoj akciji hapšenja.

Španska policija lišila je slobode nekoliko funkcionera, sadašnjih i bivših fudbalera, među kojima i nekadašnjeg igrača Real Madrida Raula Brava.

TV stanica Antena prenosi da španske vlasti istažuju da li je bilo neregularnosti u meču u kojem je Valensija pobedila Valjadolid 2:0 (Soler 36, Rodrigo 52) u gostima i tako izborila četvrto mesto u LaLigi.

Nekoliko igrača Valjadolida sada je pod istragom i to bez znanja funkcionera dva kluba, koji nisu bili pod imperativom rezultata jer su nedelju dana pre toga izborili opstanak.

Ranije tokom utorka u velikoj akciji, pored Brava za koga se sumnjiči da je na čelu kriminalne organizacije, privedeni su predsednik Ueske Agustin Lasaosa i šef medicinskog osoblja Huan Karlos Galindo Lanusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.