Ćurćić umesto igrača 2. kola Lige Evrope pozvao najboljeg fudbalera Zvezde! (FOTO)

Promene u sastavu orlova

Ćurćić umesto igrača 2. kola Lige Evrope pozvao najboljeg fudbalera Zvezde! (FOTO)

Zbog brojnih povreda, za utakmice sa Albanijom i Portugalijom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope naknadno u reprezentaciju Srbije pozvan je najbolji fudbaler Crvene zvezde
Objavljeno: 18:05h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić uoči kvalifikacionog meča sa Albanijom u Elbasanu suočava se sa brojnim kadrovskim problemima, usled velikog broja povređenih igrača. Murinjo ga uveo pa izveo: Matić sada neizvestan i za Albance! Fudbaler Čelsija Nemanja Matić za utakmicu protiv Albanije je neizvestan, ali to nije jedini problem za selektora "orlova". Zbog brojnih povreda, za utakmice sa Albanijom i Portugalijom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope naknadno u reprezentaciju Srbije pozvan je najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai. Razbio je sve: Andrija Živković najbolji igrač kola u Ligi Evrope! (FOTO) (VIDEO) Razlog ovakve odluke leži u tome da se zvanično najbolji fudbaler 2. kola Lige Evrope, ofanzivac Partizana Andrija Živković povredio i neće ga biti na terenu dve do tri nedelje.

Ćurćićev izbor je pao na momka iz Vrbasa, koji odlično igra ove sezone i vodeći je strelac Superlige Srbije sa sedam golova. Osim od ranije povređenih Matije Nastasića i Nikole Maksimovića, selektor pored Živkovića neće moći da računa na Filipa Kostića i Lazara Markovića. Srbija će 8. oktobra gostovati Albaniji, a tri dana kasnije dočekaće Portugal, u poslednjim kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.