POSETIO GA KOKEZA: Oglasio se Nemanja Matić o igranju za reprezentaciju Srbije!
Nemanja Matić, fudbalski reprezentativac Srbije, Foto: Starsport©

sve je u redu

POSETIO GA KOKEZA: Oglasio se Nemanja Matić o igranju za reprezentaciju Srbije!

Povod je bila humana misija - pomoć klubovima sa ove teritorije, kojima je FSS donirao vrednu opremu, pa je sada lista klubova koji su dobili pomoć blizu brojke od 2.000

Objavljeno:

Srski fudbaler Nemanja Matić zbog povrede nije u mogućnosti da pomogne saigračima iz reprezentacije u predstojećim utakmicama kvalifikacija za EURO 2020, ali je trenutno u Srbiji na humanoj misiji u svom rodnom kraju.

Tim povodom ga je u Ubu posetila i delegacija FSS-a, na čelu sa Slavišom Kokezom i njegovim saradnicima, generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem, potpredsednikom Markom Pantelićem, i prvim čovekom FS regiona zapadne Srbije, Slobodanom Ilićem.

Povod je bila humana misija - pomoć klubovima sa ove teritorije, kojima je FSS donirao vrednu opremu, pa je sada lista klubova koji su dobili pomoć blizu brojke od 2.000.

Matić je zahvalio čelnicima Saveza na poseti i još jednom istkao da mu je žao što nije u mogućnosti da pomogne saigračima iz reprezentacije.

- Žao mi je što zbog povrede neću biti u mogućnosti da budem na raspolaganju selektoru Krstajiću u predstojeće dve utakmice. Nadam se da ćemo nastaviti sa serijom dobrih rezultata već na sledećem meču protiv Ukrajine koja je izuzetno ozbiljna i kvalitetna reprezentacija. Sa pozitivnim rezultatom u Lavovu, a kasnije i protiv Litvanije u Beogradu sigurno da bismo napravili značajan korak ka EP 2020. godine – rekao je Nemanja Matić, koji se zahvalio Slaviši Kokezi i FSS-u što su posetili Ub i pomogli u opremi klubovima sa ove opštine.

Nemanja Matić je povređen
Nemanja Matić je povređen foto: Starsport©

- Zahvaljujem se Fudbalskom savezu i predsedniku Slaviši Kokezi na ovoj akciji i što su pronašli vremena da nas posete na Ubu i uruče opremu klubovima sa teritorije ove opštine. Verujem da će klubovi imati koristi od ovoga i da će to na neki način biti još veći podsticaj za njih da se u budućnosti razvijaju i napreduju. Ovakve i slične aktivnosti koje sprovodi FS Srbije imaju i imaće moju maksimalnu podršku – istakao je Nemanja Matić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.