ON NIJE GOLMAN, ON JE VANZEMALJAC: Posle ovih odbrana ostaje da kažemo samo jedno - Handanović je najbolji na svetu
Samir Handanović brani ogromnu priliku na maestralan način - to mu nije bila jedina takva na meču s Empolijem, Foto: Printscreen/Youtube

MAJSTOR IZ SLOVENIJE

ON NIJE GOLMAN, ON JE VANZEMALJAC: Posle ovih odbrana ostaje da kažemo samo jedno - Handanović je najbolji na svetu

Ponovo je svojeručno spasio Inter prosipanja bodova i doneo mu mesto koje vodi u Ligu šampiona

Objavljeno:

Kakav je to majstor među stativama. Pauk, vanzemaljac, mačka - sva ta bića su se objedinila u slovenačkom čuvaru mreže Samiru Handanoviću, koji je svojeručno zaslužan za Interov plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Inter, Atalanta, Milan i Roma su bili akteri borbe za elitu, a nekako se najveća bitka vodila oko milanskih klubova. Nakon neverovatnih 90 minuta fudbala, dobili smo učesnike, a to su Inter i Atalanta. Inter je na svom stadionu igrao protiv Empolija, koji se borio za opstanak u ovom kolu i trebao mu je što bolji rezultat.

Na kraju je Inter slavio rezultatom 2:1, plasirao se u Ligu šampiona i ostavio Empoli u suzama. U ovom susretu, Empoli je imao nekoliko fantastičnih prilika, koje je Samir Handanović uspeo da anulira - i to kako.

Njegova golmanska čuda dolazila su do izražaja u nekoliko navrata, a pogotovo se ističu dve odbrane pred sam kraj utakmice kada je zaustavio sigurno izjednačenje Empolija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.