Problem od 2 miliona evra za Crvenu zvezdu!
Potencijalni problem za upravu Crvene zvezde, Foto: Dado Đilas

neočekivano

Problem od 2 miliona evra za Crvenu zvezdu!

Videćemo da li će crveno-beli uspeti

Objavljeno: 19:37h

Napadač Tondele, Antonio Manuel Fernandes Mendeš, poznatiji kao Tomane, se u poslednje vreme pominje kao velika želja Crvene zvezde, a kako je preneo Žurnal čelnici crveno-belih poslali su zvaničnu ponudu za igrača, koji je još prošlog leta bio želja srpskog šampiona, ali se ukazao problem.

Zvezda za njega nudi pola miliona evra, s obzirom da je Tomane pod ugovorom do leta naredne godine, ali portugalska ''A Bola'' je tokom dana prenela nova, za mnoge neočekivana saznanja.

Naime, prema njihovim navodima, Tomane sa Tondelom ima klauzulu u ugovoru, po kojoj je pre isteka ugovora slobodan ako zainteresovani klub plati - dva miliona evra.

Njegov tim je ovog proleća uspeo da izbori opstanak u eliti, a Tomane je na 36 utakmica postigao 14 golova, uz 6 asistencija.

Osim toga, za Tomanea su zainteresovani i Braga i Vitorija Gimaraeš, ali bi u odnosu na njih Zvezda trebala da bude primamljivija za iskusnog fudbalera, zbog prilike da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kasnije možda i u grupnoj fazi.

Međutim, dva miliona evra će, po svemu sudeći, biti nepremostiva prepreka za srpskog šampiona, osim ukoliko u Tondeli ne pristanu na neke druge uslove, približnije Zvezdinoj aktuelnoj ponudi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.