LUDA GLAVA: Nejmar redom niže skandale u Parizu! Povileneo zbog suspenzije i otišao, Tuhelu nije ostavio ni pismo!
Nejmar pravi skandale u Francuskoj, Foto: AP/Michel Euler

SAMO DIVLJA

LUDA GLAVA: Nejmar redom niže skandale u Parizu! Povileneo zbog suspenzije i otišao, Tuhelu nije ostavio ni pismo!

Fudbalski kvaliteti su do sada opravdavali sve njegove ispade, ali u poslednje vreme očigledno je da brazilski mađioničar ne može da se smiri

Objavljeno:

Brazilac Nejmar napravio je novi skandal u Parizu.

Fudbalski kvaliteti su do sada opravdavali sve njegove ispade, ali u poslednje vreme očigledno je da brazilski mađioničar ne može da se smiri. Nemački stručnjak Tomas Tuhel je ostao na klupi PSŽ iako nije odveo tim do finala Lige šampiona. Neki igrači su nezadovoljni tom odlukom, pre svih Nejmar i Kilijan Mbape za koga su sve jače glasine da napušta Svece.

Brazilac je privatnim helikopterom odleteo u domovinu pošto je suspendovan zbog udaranja navijača u finalu Kupa Francuske. To znači da ne može da pomogne saigračima, ali ne i da ih ostavi. On je ipak odlučio da ode na pripreme reprezentacije Brazila za Kopa Amerika čiji su Karioke domaćini od 14. juna do 7. jula, a Tuhelu se nije dopala Nejmarova odluka.

- Nije me ni pitao, mislim da je nemoralno to što nije ostao u Parizu do kraja, ali o tome će odlučiti klub - izjavio je Nemac.

Ostatak tima, pre svih Mbape, zamera nemačkom stručnjaku što nije stroži prema Nejmaru koga Tuhel smatra ključnim igračem tima i koga ne želi da se okrene. Brazilčeva suspenzija može da mu oduzme i status kapitena u brazilskoj reprezentaciji, a da li će tako i biti znaće se posle sastanka Nejmara i selektora Brazila Titea koji želi da čuje i njegovu stranu priče.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.