PAKLENI PLAN SAVA MILOŠEVIĆA: Zlatni Orlić se vraća u Partizan, a to nije sve...
Savo Milošević, Foto: Beta / Dragan Gojić

POČINJE VRELO LETO SRPSKOG FUDBALA

PAKLENI PLAN SAVA MILOŠEVIĆA: Zlatni Orlić se vraća u Partizan, a to nije sve...

Na transfer pijaci će biti ludo pred početak Lige Evrope

Objavljeno:

U subotu je Savo Milošević jasno stavio do znanja javnosti da će on biti taj koji će tokom leta biti odgovoran za transfere u Humskoj - kako za odlaske, tako i za dolaske.

Za početak, valja ojačati napad kako se ne bi ponavljale neke utakmice iz ove sezone, kada je efikasnost bila najveća boljka (pogotovo tokom jesenjeg dela šampionata), a ko bi bio bolji nego Partizanovo dete - Ivan Šaponjić.

‘Zlatni orlić’ nije dobio šansu u Benfiki. Ove sezone igrao je za ‘B’ tim u drugoj ligi i postigao je pet golova. Velika želja Save Miloševića je da vrati jednog od junaka ‘zlatnih orlića’ sa Novog Zelanda i vrati ga u formu koja ga je preporučila ‘orlovima’ iz Lisabona.

Jasno je na njega ne računaju u Benfici, ali pitanje je mogu li crno-beli da isplate njegova finansijska potraživanja, koja tamo nisu mala.

Tu nije kraj, Partizan želi da pojača i poslednju liniju tima, a meta je nekadašnji kapiten Rada, Uroš Vitas, o čemu smo već pisali.

On je trenutno član Irtiša iz Pavlodara, ali kako HotSport saznaje spreman je da se vrati u srpski fudbal, tačnije Partizan. Vitas je Rad napustio 2013. godine, a kasnije je igrao za Gent i Mehelen u Belgiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.