PUKLA BOMBA NA ČIZMI: Juventus ima novog trenera!
FK Juventus, Foto: AP

NEOČEKIVANO

PUKLA BOMBA NA ČIZMI: Juventus ima novog trenera!

Maurisio Sari napušta Čelsi na kraju sezone i preuzima Staru damu

Objavljeno:

Pisalo se o Pepu Gvardiolu kao gotovom rešenju za klupu Juventusa, ali preokret! Novi trener Stare dame biće Mauricio Sari, menadžer Čelsija.Mediji na Apeninima bruje da je dogovor šampiona Italije a sa iskusnim stručnjakom postignut i da će nekadašnji trener Napolija naredne sezone da vodi osmostrukog uzastopnog šampiona ove zemlje.

Sari će poslednji put voditi Plavce naredne nedelje u Bakuu u finalu Lige Evrope protiv Arsenala, a onda se vraća na “čizmu”.

Navodno, Sari će u Juventusu imati godišnju platu od sedam miliona evra. Iako je pod ugovorom sa Čelsijem, Sari je odlučio da se vrati u Italiju, a zov najboljeg tima Serije A bio je veći od Romanovih miliona.

Iako se govorilo Gvardioli, u Torino stiže Sari
Iako se govorilo Gvardioli, u Torino stiže Sarifoto: EPA

Sari je imao turbuletnu sezonu na klupi Čelsija. Uspeo je Plavce da odvede do Lige šampiona, a u sredu će imati šansu za pehar u Ligi Evrope.

Podsetimo, posle osme uzastopne titule, uprava Juventusa je odlučiča da se zahvali na saradnji Masimiljanu Alegriju. Ispadanje u četvrtfinalu Lige šampiona od Ajaksa očigledno je koštala klupe trofejnog stručnjaka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.