NAVIJAČI SE PITAJU DA LI ĆE OSTATI? Danilo Pantić progovorio o svojoj budućnosti u Partizanu!
Danilo Pantić je uspeo sa saigračima da zaustavi Marka Marina, Foto: Beta / Miloš Miškov

Posle osvajanja Kupa

NAVIJAČI SE PITAJU DA LI ĆE OSTATI? Danilo Pantić progovorio o svojoj budućnosti u Partizanu!

Vezista crno-belih je odigrao odličan meč u finalu Kupa Srbije

Objavljeno: 14:26h
Aleksa Radosavljević

Partizan je u četvrtak uveče osvojio Kup Srbije u fudbalu pobedivši Crvenu zvezdu u finalu 1:0.

Pogodak Bojana Ostojića je bio dovoljan da se reši borba za pehar, čime je klub iz Humske makar na neki način spasio prilično katastrofalnu sezonu koju je imao u Superligi Srbije i Evropi.

Jedan od boljih pojedinaca na ovom meču bio je Danilo Pantić koji je odlično rukovodio sredinom terena crno-belih koja je potpuno nadigrala rivala.

Danilo Pantić i Milan Pavkov u duelu
Danilo Pantić i Milan Pavkov u duelufoto: Starsport©

- Svi znamo koliko smo želeli ovaj trofej, ginuli za njega, jer ova sezona nije bilo šanse da se osvoji titula, tako da smo se fokusirali na Kup i na kraju smo ga uzeli. Ispratili smo najveću legendu Partizana (Sašu Ilića prim. aut.) sa trofejom, što je isto velika stvar. Mislim da smo danas bili bolji i da smo zasluženo pobedili - rekao je Pantić posle meča i dodao:

- Kada je derbi u pitanju, stvari se gledaju drugim očima. Odigrao sam dobru utakmicu, ali mislim da je svako od nas odigrao svoju najbolju utakmicu ove sezone kada se sve sabere i oduzme. Moglo je biti više možda od 1:0, bilo je nekih šansi.

Zvezda je odigrala jednu od najgorih utakmica u sezoni, ali se mladi as ne slaže sa konstatacijom da su crveno-beli potcenili Partizan.

- Mislim da nas nisu potcenili, nema tu nikakvih tajni, svi se dobro znamo. Znali smo jedni drugima kvalitete i mane. Mislim da smo mi danas imali mnogo veću želju za trofejom.

- VIše mislim da im mi nismo dozvolili da igraju. Sve smo im zatvarali, Marin nije imao prostora s loptom. Naša poslednja linija je odigrala besprekornu utakmicu, bez ijedne greške. Mi napred smo čuvali loptu. Možda Zvezda nije bila na nivou, ali bili smo mnogo bolji.

Danilo Pantić gradi loptu ispred Bena
Danilo Pantić gradi loptu ispred Benafoto: Starsport©

Sezona je završena i sada se postavlja pitanje o njegovoj budućnosti među crno-belima.

- Odlazim sad na pauzu 3-4 dana i posle toga krećem sa mladom reprezentacijom. Čeka me Evropsko prvenstvo u Italiji, sigurno ću narednih dana doći u klub i da porazgovaram sa ljudima, da vidim šta oni misle o tome i da vidim kakva je moja budućnost. Moja želja se ne dovodi u pitanje, ovo je moj klub i uživam - zaključio je Pantić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.