SAVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Ovo će me boleti zauvek, pogotovo zbog onoga što se dogodilo pre 40 godina!
Vujadin Savić posle poraza u finalu Kupa Srbije, Foto: Adria Media TV

tužan posle poraza

SAVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Ovo će me boleti zauvek, pogotovo zbog onoga što se dogodilo pre 40 godina!

- Mene lično će ovaj poraz boleti ceo život, pogotovo što je danas 40 godina od poraza od Menhengladbaha u finalu - rekao je kapiten Zvezde

Objavljeno: 10:47h
Aleksa Radosavljević

Bojan Ostojić je uništio Crvenoj zvezdi san o duploj kruni na koju čekaju 12 godina, a kapiten kluba sa Marakane, Vujadin Savić, bio je vidno utučen posle poraza od večitog rivala.

Na pitanje da li je Zvezda podcenila crno-bele, Savić je odgovorio:

- Nismo podcenili Partizan, a moje mišlenje i cele javnosti je da smo bolja ekipa od njih, ali to danas nismo pokazali. Crno-beli su zasluženo osvojili pehar, a boli činjenica da su to uradili na našoj Marakani. Moram da se izvinim svima, zaslužili smo svi kritiku.

Zvezda iza sebe ima istorijsku sezonu, ali ostaje gorak ukus zbog ovog poraza.

Seozna je bila fenomenalna, kad je bilo najpotrebnije dosta puta smo pokazali da smo pravi, večeras u najbitnijoj utakmici to nismo bili, to je i najteže - istakao je Vujadin Savić.

Baš na današnji dan, 23. maja 1979. godine, Zvezda je izgubila od Borusija iz Menhengladbaha u revanšu finala Kupa Uefa sa 1:0 i domogla se trofeja. To je podatak koji dodatno rastužio Vujadina Savića, čiji je otac nastupao na toj utakmici.

- Mene lično će ovaj poraz boleti ceo život, pogotovo što je danas 40 godina od poraza od Menhengladbaha u finalu. Sigurno naša najlošija sezona u sezoni - rekao je kapiten Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.