STIGAO KAO SLOBODAN IGRAČ: Živko Živković ponovo u crno-belom!
Živko Živković dok je igrao za Partizan, Foto: Dado Đilas

ZVANIČNO

STIGAO KAO SLOBODAN IGRAČ: Živko Živković ponovo u crno-belom!

Inače, Živković čeka da dobije grčko državljanstvo, kako bi iskoristio priliku što nikad nije branio za Srbiju, i okušao se među stativama naše bratske zemlje

Objavljeno: 14:34h

PAOK je osvojio duplu krunu u Grčkoj i iza crno-belih je najuspešnija godina u istoriji.

Uprava solunskog kluba je rešila da pojača konkurenciju među stativama, a izbor je pao na srpskog golmana Živka Živkovića.

Bivši čuvar mreže Partizana j eu prethodne tri sezone sa velikim uspehom branio za Ksanti, a u PAOK je stigao kao slobodan igrač.

Živković ima 30 godina, prošao je mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a tokom karijere je branio za Teleoptik, Partizan, Metalac iz Gornjeg Milanovca i Ksanti. Konkurencija u PAOK-u biće Argentinac Rodrigo Rej, jer je Živko u Solun stigao kao zamena za Aleksandrosa Paskalakisa, grčkog reprezentativnog golmana.

Još jedan razlog njegovog prelaska u PAOK je i to što je u dobrim odnosima sa trenerom Razvanom Lučeskuom (sinom Mirčee Lučeskua), koji ga je već trenirao u Ksantiju.

Inače, Živković čeka da dobije grčko državljanstvo, kako bi iskoristio priliku što nikad nije branio za Srbiju, i okušao se među stativama naše bratske zemlje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.