EKSPLOZIJA U EVROPSKOM FUDBALU: Sergej pred potpisom, novi trener će mu biti Pep Gvardiola, ali ne u Sitiju!
Sergej Milinković Savić - Pep Gvardiola, Foto: EPA/Maurizio Brambatti, EPA/James Boardman

BOMBA NA POMOLU...

EKSPLOZIJA U EVROPSKOM FUDBALU: Sergej pred potpisom, novi trener će mu biti Pep Gvardiola, ali ne u Sitiju!

Nedavno je Španac/Katalonac istakao da neće otići iz Sitija, ali to je bilo pre najave da postoji mogućnost da će Građanima biti zabranjeno igranje u Ligi šampiona

Objavljeno: 12:04h

Samo dan pošto se u Italiji pojavila vest da se srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić dogovorio oko ličnih uslova sa Juventusom i da se čeka samo sporazum oko obeštećenja, čula se još veća "eksplozija".

A to je da će trener Mančester Sitija Pep Gvardiola preuzeti šampiona Serije A. Objavljen je čak i datum promocije - 4. jun.

Nedavno je Španac/Katalonac istakao da neće otići iz Sitija, ali to je bilo pre najave da postoji mogućnost da će Građanima biti zabranjeno igranje u Ligi šampiona zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Rasplet oko izbora novog trenera "dame" biće veoma uzbudljiv. Jer, u igri je čak i Žoze Murinjo, za koga "glasa" Ronaldo, a pominju se i Argentinac iz Totenhema Maurisio Poketino, aktuelni strateg Lacija Simone Inzagi, kao i prvi čovek stručnog štaba Čelsija Mauricio Sari.

Inače, Gvardiola bi bio jedini trener koji je vodio i Lionela Mesija i Kristijana Ronalda tokom karijere, kada bi se ovo obistinilo...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.