POVRATAK NA MALA VRATA: Potpisuje Nemanja Tomić!
Nemanja Tomić, Foto: Profimedia

VEST KOJA ĆE ODJEKNUTI

POVRATAK NA MALA VRATA: Potpisuje Nemanja Tomić!

Tokom bogate karijere nastupao je za Teleoptik, kragujevački Radnički, Partizan, Genčerbirligi, Girezun, Trikalu i Zemun

Objavljeno:

Voždovac je smenio trenera Dragana Aničića posle ne preterano uspešne sezone u Superligi, a na njegovo mesto došao je bivši strateg Zemuna Radomir Koković, o čemu smo već pisali.

Sa njim na krov bi mogao da stigne još jedan član Zemuna. Radi se o Nemanji Tomiću koji bi prema saznanjima HotSporta trebalo da pojača Voždovac.

Tomić je bio jedan od najboljih igrača Zemuna nakon što je izašao iz teške povrede i u zeleno-plavom dresu ove polusezone podsećao na svoje najbolje dane. Pogotovo dobar učinak je imao upravo od dolaska Kokovića u Gornju varoš, tokom plej-auta Superlige, ali to nije bilo dovoljno da se taj klub održi u ligi.

Fudbalska sezona u Srbiji završava se večeras (19.00) i to derbijem u finalu Kupa! Kvota na pobedu Zvezde, samim tim i duplu krunu, je 1,90, dok je kvota na Partizan 3,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Partizan.

Tokom bogate karijere tridesetjednogodišnji vezista je nastupao za Teleoptik, kragujevački Radnički, Partizan, Genčerbirligi, Girezun, Trikalu i Zemun.

Da li će mu ovaj transfer pomoći da se na mala vrata vrati u vrh srpskog fudbala, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.