UNIŠTIO JE SVOG ĆALETA: Momak dao goličinu u sudijskoj nadoknadi, pa se rasplakao kao malo dete!
Foto: Printscreen/Twiter

ludilo

UNIŠTIO JE SVOG ĆALETA: Momak dao goličinu u sudijskoj nadoknadi, pa se rasplakao kao malo dete!

Videćemo kako će izledati porodični ručak u kući Maldonada

Objavljeno:

Nema fudbalera koji ne sanja da u poslednjim sekundama utakmice postigne gol za pobedu svoje skipe i tako postane heroj navijača. Upravo to se dogodilo venecuelskom fudbaleru Đankarlu Maldonadu, ali on, ne samo da nije slavio gol, nego se rasplakao u trenutku kad je pocepao mrežu protivnika.

Naime, Maldonado je golom u sudijskoj nadoknadi odlučio meč protiv ekipe koju trenira njegov otac! I to nije sve.

Jer u venecuelanskom prvenstvu najboljih osam klubova odlazi u plej-of. Uoči utakmica poslednjeg kola jedna od tih ekipa bila je i Puero Kabeljo, tim koju predvodi Karlos Maldonado i tu poziciju je držala sve do sudijske nadoknade meča protiv Deportivo Tašire.

A onda je Maldonado mlađi, sin trenera Puero Kabelja, preciznim udarcem postigao golčinu u završnici za konačnih 2:2. Većina igrača bi u tom trenutku skakala od sreće, ali ne i Đankarlo. Napadač se odmah uhvatio za glavu i počeo da plače jer je bio svestan što je uradio sopstvenom ocu.

Preko lica je navukao dres kako bi sakrio suze jer su ga emocije totalno savladale, a da stvar bude gora, na kraju su obe ekipe ostale bez plej-ofa jer je Deportivu trebala pobeda da bi izborili doigravanje.

U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo videti kako će izgledati porodični ručak u kući Maldonada...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.