Vladimir Ivić otkrio gde nastavlja karijeru!
Vladimir Ivić, Foto: Adria Media TV

za espreso

Vladimir Ivić otkrio gde nastavlja karijeru!

Govorio je i o svom velikom prijatelju

Objavljeno: 17:54h
Uroš Marjanović

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi odigrala se memorijalna utakmica u čast prerano preminulog Gorana Bunjevčevića.

Jedan od aktera ovog događaja bio je i trener Makabija iz Tel Aviva - Vladimir Ivić.

- Čast mi je bilo da prisustvujem memorijalu, s obzirom da sam poznavao Gorana. Bilo smo jedno vreme protivnici, takođe smo igrali zajedno u reprezentaciji i znam da je bio prvensteno dobar čovek, jako vredan i kvalietan sportski radnik koga smo nažalost izgubili - rekao je Ivić posle utakmice koja je završena u znaku broja koji je nosio Bunjevčević na dresu - 6:6.

- Mislim da je ovo što je organizovao FSS je nešto što je moralo da se organizuje i čestitke na tome. Biće mi čast da se uvek vraćam - dodao je bivši fubaler Partizana.

U Staroj Pazovu su se suočile ekipe bivših igrača Crvene zvezde i Bunjinih prijatelja, a na pitanje da li je bila istina da su u njegovo vreme u reprezentaciji uglavnom cimeri bili igrači Zvezde i Partizana, Ivić je odgovorio.

- Kad ste u reprezentaciji uvek je cilj da se napravi dobra atomsfera i nije bitno da li ste da iz Zvezde ili Partizana. Uvek smo bili zajedno nebitno iz čijeg tabora smo dolazili.

Prisutnim novinarima 42-godišnji stručnjak je otkrio koji tim će voditi sledeće sezone.

- Ostajem u Makabiju još godinu dana.

Čovek koji je sa timom iz Tel Aviva ove sezone osvojio duplu krunu prokomentarisao je i veliki uspeh Paoka u Grčkoj.

- Ja sam igrao u Paoku četiri godina, a tu sam i počeo moju trenersku karijeru. To je klub koji mnogo poštujem i drago mi je što je napravio najveći uspeh u istoriji kluba i čestitam im na tome - istakao je Ivić.

Za kraj, osvrnuo se i na duel Partizana i Zvezde u finalu Kupa Srbije.

- Ispratim koliko mogu, a od svih klubova u kojima sam igrao najviše pratim Partizan. Ja sam partizanovac, u Humskoj sam proveo najlepših šest godina i uvek se informišem šta se dešava u crno-belom taobru. Znam da je u četvrtak finale Kupa i želim im svu sreću i uspeh, i nadam se da će sezonu završiti osvajanjem trofeja - zaključio je Ivić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.