BORJAN IDE U SEVERNU AMERIKU! Loše vesti za Crvenu zvezdu pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona!
Milan Borjan, Foto: AP

VEST KOJA SE NEĆE SVIDETI DELIJAMA

BORJAN IDE U SEVERNU AMERIKU! Loše vesti za Crvenu zvezdu pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona!

Ono što treba naglasiti je i činjenica da će crveno-beli već 18. juna saznati ime prvog rivala

Objavljeno:

Golman Crvene zvezde Milan Borjan dobio je poziv od reprezentacije Kanade da nastupi na Gold kupu, koji se od 15. juna do 7. jula održava u tri zemlje, a to su SAD, Kostarika i Jamajka.

Dakle, on će ovog leta imati kraći odmor od saigrača iz Crvene zvezde. Čuvar mreže crveno-belih našao se na širem spisku selektora Džona Herdmana, a nema sumnje da će biti i na konačnom, koji će biti objavljen početkom juna.

Borjan se našao među 40 igrača, koliko su objavile sve zemlje učesnice, a tu je i nekoliko onih koji su dobro poznati ovdašnjoj javnosti. Iskusni štoper i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Dejan Jaković i na ovom turniru će predvoditi odbranu Kanađana. On je baš kao i Borjan sakupio 41 nastup u dresu nacionalnog tima.

Tu je i doskorašnji štoper Javora Derek Kornelijus, koji je ove zime prešao u Vankuver i u MLS ligi zabeležio četiri nastupa. Na konačnim spiskovima za Gold kup mesto će naći 23 igrača iz svake reprezentacije.

Kanada se nalazi u Grupi A sa Meksikom, Martinikom i Kubom. Plasman u četvrtfinale obezbeđuju po dve najbolje ekipe iz grupe.

Inače, prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je svega dva dana po završetku Gold kupa, tako da, ako Kanada dođe do samog kraja, polufinala ili finala, teško da će Borjan braniti za crveno-bele, bar kada je u pitanju taj prvi meč.

Ono što treba naglasiti je i činjenica da će crveno-beli već 18. juna saznati ime prvog rivala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.