RONALDO ZAVRŠAVA JUVENTUSU TRANSFER ZBOG KOGA PODRHTAVA ČIZMA: Najomraženiji trener dolazi u Staru damu!
Ronaldo dovodi Murinja u juventus?, Foto: AP

ovo će odjeknuti

RONALDO ZAVRŠAVA JUVENTUSU TRANSFER ZBOG KOGA PODRHTAVA ČIZMA: Najomraženiji trener dolazi u Staru damu!

Posebni se vraća na 'mesto zločina'

Objavljeno:

Od kako je neslavno otišao sa klupe Mančester junajteda Žoze Murinjo se uglavnom bavi komentatorskim poslom i debelo naplaćuje svoje usluge. Ipak, čuveni trener je suviše dugo daleko od terena, a kako stvari stoje vreme je za povratak.

Kad je Posebni u pitanju ništa ne može bez senzacionalizma, a tako nešto bi sasvim sigurno bio dolazak u Juventus, na poziv ni manje ni više nego Kristijana Ronalnda. - Jedan od fudbalera sa kojim imam odličan odnos rekao mi je: Trebalo bi da dođeš kod nas sledeće sezone. Ja sam mu odgovorio: Ali tamo me ne vole. Onda je on meni kazao da sve pada u zaborav. Pobedi tri puta zaredom i zavoleće te - ispričao je Portugalac, a svi ostrvski mediji odmah preneli kako nema dileme da je mislio na Ronalda i Juventus.

-Sve je to samo... Mi smo svi profesionalci i poštujemo jedni druge, čak i kada imamo neke loše reakcije na terenu ili na konferenciji za medije. Na kraju krajeva, radimo u istoj industriji i moramo da se poštujemo - dodao je on.

Podsetimo, Žoze Murinjo vodio je Inter od 2008. do 2010. i od tada datira animozitet ljudi iz Juventusa prema njemu. Sa Ronaldom je sarađivao kasnije u Realu iz Madrida i CR7 je pod njim imao najbolju sezonu u karijeri postigavši 46 golova.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri gotovo sigurno napušta Torino na kraju sezone. Do sada su se kao njegovi naslednici pominjali Simone Inzagi iz Lacija i Siniša Mihajlović iz Bolonje, ali ako je Murinjo prvi pik Kristijana Ronalda onda svi ostali nemaju šanse.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.