NAJBOLJI ŠTOPERI IGRAJU U ITALIJI, TO JE UVEK BILO: Zvezda pikirala defanzivca na Čizmi!
Luka Krajnc, defanzivac Frozinonea, je potencijalna meta Crvene zvezde, Foto: EPA/Federico Proietti

Uveliko se radi na pojačanjima

NAJBOLJI ŠTOPERI IGRAJU U ITALIJI, TO JE UVEK BILO: Zvezda pikirala defanzivca na Čizmi!

U pitanju je reprezentativac svoje zemlje

Objavljeno:

Crvena zvezda je proslavila novu, 30. šampionsku titulu, u četvrtak je očekuje finale Kupa protiv Partizana što je prilika za osvajanje "duple krune" posle 11 godina, u međuvremenu je dogovoreno da Vladan Milojević ostane i sledeće sezone na mestu trenera, i sada se kreće u akciju na fudbalskom tržištu.

Klub iz Ljutice Bogdana uveliko traga za pojačanjima za sledeću sezonu koja bi nadoknadila odlazak nekih standarnih igrača i sa kojima bi mogli da se ponove uspesi iz ove sezone, a jedna od primarnih pozicija za koju se traži rešenje jeste u centru odbrane.

Marakanu će gotovo sigurno napustiti jedan štoper ovog leta, a možda čak i dva, mada će se u klubu truditi da se to ne dogodi i svakako je potrebno spremiti adekvatne zamene.

Zna se da je prva želja Radovan Pankov iz Radničkog iz Niša koji košta oko 300.000 evra uz procente od naredne prodaje, a sportski sektor crveno-belih ima u planu i još jednog igrača.

U pitanju je slovenački defanzivac Luka Krajnc iz italijanskog Frozinonea, kako saznaje "Mozzart sport".

Luka Krajnc je jedan od igrača koji su na radaru Crvene zvezde
Luka Krajnc je jedan od igrača koji su na radaru Crvene zvezdefoto: EPA/Federico Proietti

Momak rođen 1994. godine je preporučen upravi Zvezde i odmah je dat nalog skauting i posle detaljnog skeniranja i analize skauting služba na Marakani je dala preporuku da je štoper tog profila potreban srpskom šampionu, jer se razlikuje od onih koje Milojević trenutno na raspolaganju i savršeno bi se s njima dopunjavao.

Dvadesetpetogodišnji Slovenac je od svoje 17 godine u Italiji, gde je bio član Đenove, Ćezene, Kaljarija, ali je najbolje partije imao baš u Frozinoneu kada je sa tim klubom izborio plasman iz Serije B u Seriju A.

Međutim, prethodne sezone u elitnom italijanskom rangu nije igrao previše i bio je potpuno skrajnut iz postave, nije igrao od početka februara i zbog toga se na Marakani premišljaju.

Ipak, crveno-beli moraju da obrate pažnju i na svoje finansijske mogućnosti, a Krajnca bi mogli da priušte, jer će Frozinone posle ekspresnog ispadanja iz Serije A, morati da "reže" troškove, pa je to prilika da ne cepidlače mnogo i da Zvezda za pristone pare kupi Slovenca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.