JOŠ MESEC DANA U HERTI, A POSLE KO TO ZNA: Grujić čeka finale Lige šampiona kako bi znao sudbinu u Liverpulu!
Marko Grujić, Foto: Profimedia

JOŠ SE NE ZNA

JOŠ MESEC DANA U HERTI, A POSLE KO TO ZNA: Grujić čeka finale Lige šampiona kako bi znao sudbinu u Liverpulu!

Ugovor koji Grujić ima sa Redsima ističe 2023. godine

Objavljeno:

Sprski fudbaler Marko Grujić je sjajno odigrao preošlu sezonu u dresu berlinske Herte.

Pozajmica iz Liverpula mu ističe za mesec dana, a sportski direktor tima iz nemačke prestonice Mihael Prec želi da sjajni vezista ostane u Berlinu još godinu dana.

Iako je sezona u Bundesligi završena, Herta je otputovala u Ameriku gde će u narednih desetak dana odigrati nekoliko mečeva.

- Moj primarni cilj je da za još godinu dana produžimo Markovu pozajmicu. Imamo konstantnu razmenu informacija i mišljenja s Liverpulom, a i ja sam lično razgovarao s Klopom proteklih dana u vezi Marka. Sve što su mi rekli Englezi je da će posle finala Lige šampiona (1. juna) sesti za sto i razmotriti tim za sledećeu sezonu. Mi mislimo da bi Marku prijala još jedna sezona u Berlinu i da bi tu mogao da dostigne nivo koji mu je potreban da igra u Liverpulu, jer on sebe vidi tamo. Ne mogu ništa da obećam, ali ću se potruditi da ovaj momak i sledeće godine igra za Hertu - postavio je sebi zadatak za letnji prelazni rok Mihael Prec.

Ugovor koji Grujić ima sa Redsima ističe 2023. godine i zato u Berlinu žele da ga zadrže još godinu dana. Herta se za zadržavanje srpskog fudbalera neće boriti samo sa Liverpulom pošto je ozbiljno interesovanje za njega pokazao i Ajntraht.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.