LIGO ŠAMPIONA, DOLAZE SRBI LUDACI: Ovo su svi potencijalni rivali Zvezde u 1. i 2. kolu kvalifikacija za elitu!
Liga šampiona - Crvena zvezda, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

LAKŠE NEGO ŠTO SU I SANJALI

LIGO ŠAMPIONA, DOLAZE SRBI LUDACI: Ovo su svi potencijalni rivali Zvezde u 1. i 2. kolu kvalifikacija za elitu!

Poznati su praktično svi rivali sa kojima crveno-beli mogu da odmere snage u prvom kolu, sa izuzetkom Jermenije

Objavljeno:

Prva titula u istoriji kluba za poljski Pjast pogurala je Crvenu zvezdu među nosioce u prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poznati su praktično svi rivali sa kojima crveno-beli mogu da odmere snage u prvom kolu, sa izuzetkom Jermenije gde su ostala dva kola do kraja sezone, a za titulu se bore Pjunik i Ararat.

Ko god da osvoji titulu u ovoj zemlji bice potencijalno poželjan rival srpskom šampionu u ovoj fazi, baš kao i pobednik pretkola (Linkoln, Santa Koloma, La Fiorita, Feronikeli), prvak Estonije Nome Kalju, Saburtalo iz Gruzije, Toršavn sa Farskih ostrva, litvanska Suduva, Valeta sa Malte, letonska Riga, prvak Severne Irske Linfild i predstavnik Islanda Valur.

Titula Crvene zvezde
Titula Crvene zvezde foto: Espreso.co.rs

Tu su i dva kluba sa ovih prostora, Sarajevo i Sutjeska, kao i šampion Albanije Partizani, koji po kvalitetu ne bi trebalo da bude problematičan. Na kraju ostaju tri kluba koje bi Crvena zvezda trebalo da izbegne u ovoj fazi, a to su mađarski Ferencvaroš, rumunski Kluž i gore pomenuti Piast, svakako najzvučnija imena u ovoj konkurenciji.

Ukoliko ne bude nikakvih problema potencijalni rivali crveno-belih u drugoj fazi su Makabi Tel Aviv, Šerif, Rozenborg, Helsinki, Dandalk, Dudelanž, Slovan Bratislava, Škendija, TNS i švedski AIK.

Ostaje znak pitanja koji dolazi iz Bugarske, gde šampion još uvek nije rešen, a pomenuti rivali važe za slučaj da Ludogore odbrani titulu. U suprotnom Makabi će se pomeriti za jedno mesto više, dok će CSKA iz Sofije u tom slučaju među Zvezdine potencijalne rivale.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.