SAŠA ILIĆ POSTAJE TRENER? Siguran sam da ću biti uz Partizan!
Saša Ilić - kratak govor pred oproštaj, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

GROBARI BI GA VOLELI NA KLUPI

SAŠA ILIĆ POSTAJE TRENER? Siguran sam da ću biti uz Partizan!

Ostaje mu samo da završi profi UEFA licencu

Objavljeno:

Saša Ilić je završio profesionalnu karijeru posle 875 utakmica i 250 golova u dresu Partizana.

Među njima je bilo raznih, od onih koje su donele ogromnu sreću Iliću i navijačima, do onih zbog kojih se tugovalo godinama. Što se tiče sada već bivšeg kapitena Partizana, izdvojio je po dve lepe i dve ružne memorije.

- Utakmice protiv Njukasla i Anderlehta su meni najdraže i najviše ostaju u sećanju svih navijača Partizana, jer smo posle njih igrali u Ligi šampiona. Uvek pominjem i mečeve protiv Crvene zvezde, pogotovo svaku koju smo pobedili, jer su i one za nezaborav - rekao je Ilić.

Dodao je i one koje bi rado zaboravio.

- Sigurno da ima i nekoliko utakmica koje bih, ne mogu da kažem da bih voleo da izbrišem, ali... Recimo, taj moj čuveni promašaj protiv Reala bih voleo da se nije desilo. I nesretni Šamrok kad se desilo. Ima još nekih, svaki poraz od Crvene zvezde, ali dobro, to je normalno za profesionalnog sportistu, da ima pobede i poraze.

Dalji put Saše Ilića?

- Siguran sam da ću biti uz Partizan. E, sad, u kom obliku, to uopšte nije bitno. Gledaću utakmice, biću najverniji navijač, biću svim srcem uz klub i koliko god mi to obaveze budu dozvoljavale, dolaziću da budem uz saigrače.

Ko zna, možda jednog dana vidimo Ilića i na klupi Partizana. Prvi korak na tom putu je već napravio.

- Fudbal je ceo moj život i želim da ostanem u njemu. U poslednjih pet-šest godina ko god je bio trener, donekle sam bio uključen u određeni rad, davao sam svoja mišljenja, tako da mene je to interesovalo. Imam nameru da završim za Profi licencu, a šta će biti u budućnosti, ne zna se - istakao je Saša Ilić.

U četvrtak će, na Marakani, Saša Ilić možda biti u protokolu protiv Crvene zvezde u finalu Kupa, ali pitanje je kolika će biti uloga veterana na tako rezultatski važnom meču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.