POTVRĐENO PISANJE ESPRESA: Nenad Lalatović je upravo otkrio da li ostaje u Radničkom!
Nenad Lalatović, Foto: Beta/Saša Đorđević

TO BI BILO TO

POTVRĐENO PISANJE ESPRESA: Nenad Lalatović je upravo otkrio da li ostaje u Radničkom!

- Još jednom koristim priliku da kažem da sam ponosan na moje igrače za sve što su uradili u ovoj sezoni - istakao je

Objavljeno:

Već smo prethodnih dana pisali da će Nenad Lalatović na kraju sezone napustiti Radnički, a on je svojom izjavom posle poslednjeg meča u ovoj takmičarskoj godini gotovo sigurno stavio tačku na sve spekulacije.

- Ponosan sam što sam bio deo ovakvog kluba kao što je Radnički, bila mi je čast i zadovoljstvo da radim u Nišu i mislim da smo svi zajedno napravili sjajne rezultate. Sada idemo na zasluženi odmor, a onda ćemo videti šta i kako. Meni je istekao ugovor sa Radničkim, a sve će biti poznato do 1. juna - rekao je Lalatović posle utakmice, čime je samo potvrdio naša saznanja da postoje bukvalno samo promili šanse za njegov ostanak na Čairu.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Beta / Dragan Gojić

Šef struke Radničkog je oduševljen rezultatima koje je tim ostvario tokom sezone.

- Još jednom koristim priliku da kažem da sam ponosan na moje igrače za sve što su uradili u ovoj sezoni. Oborili smo mnoge rekorde, prvi put u istoriji Radnički je vicešampion države, ponovo ćemo igrati Evropu, a podsećam vas da smo tokom čitave lige doživeli svega dva poraza, oba od Crvene zvezde, uz tri primljena gola iz penala i jedan iz ofsajda - podvukao je popularn Lalat.

Dakle, po svemu sudeći, Radnički ćemo u novoj sezoni gledati pod palicom nekog drugog stručnjaka, koji neće biti Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.