POSLEDNJE REČI FUDBALERA NENADA MILIJAŠA: Da sam mogao, pozdravio bih se sa svakim pojedinačno! To je moje hvala...
Nenad Milijaš, Foto: FK Crvena zvezda

ODUŠEVLJEN ZBOG DELIJA

POSLEDNJE REČI FUDBALERA NENADA MILIJAŠA: Da sam mogao, pozdravio bih se sa svakim pojedinačno! To je moje hvala...

Navijači Crvene zvezde su u ogromnom broju pohrlili na Marakanu da proslave titulu sa svojim ljubimcima, ali i da isprate Nenada Milijaša u fudbalsku penziju

Objavljeno: 08:14h

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš oglasio se povodom svega što se dogodilo u nedelju uveče, kada je 40.000 Delija pohrlilo na Marakanu kako bi proslavilo velike uspehe ove sezone, zagrejalo se za finale Kupa u četvrtak, ali i pozdravilo legendarnog vezistu pred odlazak u penziju.

- Drago mi je da je bilo lepo vreme od 18 do 19 sati tokom ceremonije proslave i što smo se svi okupili porodično sa decom. Mi igrači smo navikli na kišu i ovakvo vreme posle, a to očito ne smeta ni našim navijačima i svim ljudima koji dolaze na stadion. Stvarno je moglo da bude lepše što se tiče vremena, ali je ovako bilo prelepo zaista. Pun sam emocija, hvala svima i svim saigračima. Ostao je još taj jedan cilj u četvrtak - rekao je Milijaš koji je otrčao počasni krug po najvećem pljusku prilikom izlaska iz igre u 64. minutu.

- To je moje hvala navijačima Crvene zvezde koji su došli. Da sam mogao, otišao bih sa svakim pojedinačno da se pozdravim. Zaslužili su oni mnogo više, ništa mi za njih nije teško - naglasio je Milijaš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.