GROBARI, PAŽNJA! PAŽNJA! Obraća vam se direktno Sale kapiten!
Saša Ilić u nedelju igra poslednji meč u Humskoj, Foto: Starsport©

Dobro čujte

GROBARI, PAŽNJA! PAŽNJA! Obraća vam se direktno Sale kapiten!

Legenda kluba šalje poruku svim navijačima Partizana

Objavljeno:

Posle nedelje ništa više neće biti isto u Humskoj. Saša Ilić, kapiten, legenda i rekorder Partizana odigraće u nedelju svoj poslednji meč u crno-belom dresu, makar kada je reč o stadionu u Humskoj i Superligi Srbije.

Svi se spremaju za oproštaj od čoveka koji je tokom prethodnih decenija bio sinonim za Partizan i očekuje se da navijači upravo zbog njega ispune tribine stadiona na meču protiv Proletera u poslednjem kolu plej-ofa.

Upravo je legendarni "Sale kapiten" poslao poruku svim Grobarima da dođu na utakmicu i uveličaju mu oproštaj od voljenog dresa.

- Dragi navijači, U nedelju 19.maja 2019.godine odigraću svoju poslednju utakmicu u crno-belom dresu na našem stadionu. Pozivam vas da dođete u što većem broju da se zajedno oprostimo posle toliko godina od mog najsvetijeg dresa. Neka sutra prođe sve sportski,fer i korektno baš kao što je bila i moja karijera. Vaš Saša Ilić

Partizanu posle ovog meča predstoji finale Kupa protiv Crvene zvezde sledećeg četvrtka na stadionu "Rajko Mitić", a videćemo da li će možda Saši Iliću to biti poslednja takmičarska utakmica u karijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.