VAZURA SE ZAHVALIO FSS NA PROMENI KAZNE: Partizan spremio specijalan program i ulaznice za poslednji meč Saše Ilića
Miloš Vazura se zahvalio FSS i pozvao Grobare da napune stadion na poslednjem meču Saše Ilića, Foto: Starsport©

Sve je podređeno kapitenu

VAZURA SE ZAHVALIO FSS NA PROMENI KAZNE: Partizan spremio specijalan program i ulaznice za poslednji meč Saše Ilića

U Humskoj žele da se oproste od legende kluba onako kako dolikuje

Objavljeno: 14:40h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura zahvalio se Fudbalskom savezu Srbije, odnosno, Disciplinskoj komisiji koja je delimično usvojila žalbu crno-belih za suspenziju stadiona na poslednjem meču sezone u Humskoj.

Bilo je mnogo važno da se utakmica protiv Proletera u nedelju u Humskoj igra pred navijačima zbog jednog čoveka - Saše Ilića, kome će to biti poslednji meč u crno-belom dresu u karijeri, makar u Superligi Srbije, jer je ostalo još posle toga da se odigra finale Kupa, ali je pitanje da li će Ilić nastupiti protiv Zvezde u četvrtak na Marakani.

Zbog toga su u Humskoj reagovali odmah nakon što su obavešteni o kazni zbog izgreda navijača na meču protiv Vojvodine u Novom Sadu, a njihova žalba je delimično usvojena.

- Zahvaljujemo se Disciplinskoj komsiji FSS koja je imala razumevanja za našu molbu da suspenziju stadiona Partizana, koja je stupila na snagu za 37. kolo Superlige Srbije, odloži za prve mečeve nove fudbalske sezone 2019/2020, kako bismo obeležili poslednju utakmicu legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića pred našom publikom na našem stadionu - poručio je Vazura.

Iako crno-bele čeka bitka za trofej koji bi na neki način mogao malo da spasi inače očajnu sezonu, ipak u ovom slučaju sve misli su uprte ka legendarnom kapitenu Saši Iliću zbog njegovog oproštaja.

- Pozivam sve fudbalske radnike, funkcionere, bivše i sadašnje trenere i igrače da sutra uveče dođu u Hram fudbala u Humsku 1 kako bismo pozdravili našeg kapitena u poslednjoj prvenstvenoj utakmici u crno-belom dresu - dodao je Vazura.

U nedelju će sve biti podređeno čoveku koji je dao sve što je imao Partizanu i zato se sprema i specijalni program, pa se svi navijači Partizana mole da dođu na stadion pre 17.30 kada će početi projekcija filma o Iliću, u kome će govoriti njegovi treneri, saigrači, poštovaoci...

Povodom celog događaja Partizan otvara tribine svog stadiona i ulaznice se prodaju po ceni od 22 dinara, a i one su posvećene kapitenu. Tako se na svakoj nalazi silueta igrača sa brojem 22, dok na svakoj ulaznici piše poruka: "Poslednja utakmica Kapitena u Hramu fudbala".

Specijalne ulaznice za poslednju utakmicu Saše Ilića u Humskoj
Specijalne ulaznice za poslednju utakmicu Saše Ilića u Humskojfoto: FK Partizan

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.