ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJBOLJEG TRENERA U 21. VEKU: Milojević menja Krisa Kolmana?
Milojević menja Krisa Kolmana?, Foto: Beta

NAPUŠTA MARAKANU

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJBOLJEG TRENERA U 21. VEKU: Milojević menja Krisa Kolmana?

Hebej je u poslednjih devet utakmica pobedio samo jednom, zbog čega su navijači tražili da 48-godišnji trener dobije otkaz

Objavljeno: 00:24h

Crvena zvezda u nedelju 19. maja od 19 časova, dočekuje kruševački Napredak u poslednjoj rundi šampionata Srbije, a crveno-bele potom očekuje duel u finalu nacionalnog Kupa protiv Partizana, u četvrtak 23. maja.

Navijače crveno-belih najviše zanima da li će Vladan Milojević ostati na kormilu kluba iz Ljutice Bogdana i da li su ova dva meča njegovi poslednji na stadionu „Rajko Mitić“ u ovom mandatu. Nije tajna da su za Milojevića zainteresovani klubovi iz Kine, Saudijske Arabije i Grčke, a „Novosti“ prenose, da je iskusni stručnjak jedan od kandidata da nasledi Velšanina Krisa Kolmena na klupi Hebeja.

Sam Milojević je rekao da se dosta emotivno potrošio radeći u voljenom klubu, naglasivši da su podjednake šanse i da ostane u Zvezdi, kao i da napusti crveno-bele. Rasplet situacije znaće se brzo, kao i da li je ponuda Hebeia baš ta koja će naterati Milojevića da ponovo ode u inostranstvo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.