U BENFICI JE UPROPASTIO ŠANSU ZBOG LUDOG PROVODA U NOĆNOM KLUBU: Sada je Luka Jović potez veka Kraljevskog kluba!
Luka Jović, Foto: EPA/Andy Rain

ODUŠEVLJENJE

U BENFICI JE UPROPASTIO ŠANSU ZBOG LUDOG PROVODA U NOĆNOM KLUBU: Sada je Luka Jović potez veka Kraljevskog kluba!

Podsetio je na kolumnu koju je pisao u jednom specijalizovanom afričkom fudbalskom mediju

Objavljeno:

Srpski fudbaler Luka Jović je ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta postigao 27 golova na 45 utakmica u svim takmičenjima.

Takav učinak nije ostao neprimećen pa su nedavno "Skaj" i "As" objavili da se Real Madrid dogovorio sa Ajntrahtom i Jovićem oko transfera srpskog reprezentativca u vrednosti od 60 miliona evra, uz petogodišnji ugovor Srbinu po kojem će zarađivati 10 miliona po sezoni.

Tim povodom se oglasio i američki novinar Zek Loui koji ima samo reči hvale za srpskog reprezentativca i jednog od najboljih strelaca Bundeslige.

- Na tržištu na kojem Romelu Lukaku košta 90 miliona funti Real Madrid dovodi igrača, koji je maltene svetska klasa, kao što je Luka Jović, za 60 miliona evra. To je potez veka - napisao je Loui u svojoj kolumni.

Podsetio je i na kolumnu koju je pisao u jednom specijalizovanom afričkom fudbalskom mediju, u kojoj je podsetio na jednu zanimljivu priču o Joviću i izlasku u noćni klub kada je otišao u Benfiku.

- Kada je prešao iz Crvene zvezde u Benfiku kao veoma mlad, Jović nije uspeo da se izbori za minute u prvom timu pored dokazanih napadača kao što su Žonas i Kostas Mitroglu. Kada je uspeo da zaradi poverenje menadžera Ruija Vitorije, uništio je tu priliku jer su ga uhvatili u noćnom klubu - naveo je.

Američki novinar je podsetio i kako se srpski napadač razvijao u Nemačkoj.

- Iako nije igrao mnogo prve sezone, dosta toga je naučio pod trenerom Nikom Kovačom, te iskoristio prilike naredne godine. Kod trenera Adija Hitera postao je starter i privukao pažnju brojnih evropskih giganata - zaključuje Loui.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.