U PARTIZANU NISU IZNENAĐENI, ALI SU ZABRINUTI: Besno saopštenje crno-belih posle odluke da se preseli finale Kupa!
Crvena zvezda - Partizan, ilustracija, Foto: Starsport©

ŠTA VI KAŽETE?

U PARTIZANU NISU IZNENAĐENI, ALI SU ZABRINUTI: Besno saopštenje crno-belih posle odluke da se preseli finale Kupa!

Mi vam njihovo saopštenje prenosimo, kao i uvek, u celosti

Objavljeno:

Iz fudbalskog kluba Partizan oglasili su se povodom odluke Takmičarske komisije FSS da finale Kupa bude preseljeno sa Čaira na Marakanu.

Mi vam njihovo saopštenje prenosimo, kao i uvek, u celosti:

- FK Partizan izražava istinsku zabrinutost ali ne i veliko iznenađenje usled odluke koju je danas donela Takmičarska komisija FSS u vezi sa određivanjem domaćina finalne utakmice Kupa Srbije. Već u sredu uveče, dobri pozvaoci ovdašnjih fudbalskih prilika saopštili su da će finale Kupa biti održano u Beogradu i to na stadionu Rajko Mitić. Trebalo nam je 36 časova da se u ovu proročku vest uverimo razvojem današnjih događaja - stoji u saopštenju u kom se još dodaje:

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletić foto: Dado Đilas

- Tako smo prisustvovali sudbonosnom sledu događaja: IO FSS, koji je odredio Niš za domaćina finala Kupa u prvom delu takmičarske sezone u našem najmasovnijem takmičenju, preneo je danas nadležnost Takmičarskoj komisiji FSS u odluci za promenom domaćinstva. Ukoliko se tome združi da je Takmičarska komisija bez bilo kakvog obrazloženja donela odluku da se domaćinstvo finala Kupa izmesti iz Niša i poveri Beogradu a potom održala žreb u kojem nije aktivno učestvovao predstavnik FK Partizan, dobijeni rezultat odgovara u potpunosti najavi kojoj smo svedočili u sredu uveče, odmah nakon završetka polufinalne revanš utakmice. FK Partizan upućuje pitanje koje su to okolnosti sada uzrokovale promenu domaćinstva i izmeštanje finalne utakmice Kupa iz Niša u Beograd kada su svi uslovi, onakvi kakvi su bili u vreme kada je Niš određen odlukom IO FSS, i sada identični kada je Takmičarska komisija FSS donela odluku o izmeštanju? Deluje da je jedina nova i nerado primljena okolnost baš ta da se branilac trofeja našao u finalu i da je u prilici da četvrti put uzastopno osvoji Kup Srbije. Ova okolnost je nepobitna i verujemo takva da će FK Partizan kao i više puta u ovoj sezoni pokazati da je snažniji od svi žrebova, naglih prenosa nadležnosti, odluka bez obrazloženja i časno zaokružiti svoj trnovit put do uspeha - piše u opširnom saoštenju koje su crno-beli poslali novinarima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.